K3 komt naar De Foute Party van Qmusic

maandag 2 mei 2016

'Hoera! We mogen ook dit jaar weer eens helemaal fout gaan, want de Foute Party komt terug. Op 1 juli is er weer die jaarlijkse hoogmis van de foute muziek én we mogen eindelijk de namen van de artiesten bekendmaken die komen optreden', vertelden Q-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

De Foute Party vindt op vrijdag 1 juli plaats in Flanders Expo Gent.


K3, Christoff, Bart Kaëll, Rednex, KIA en 2 Fabiola
Maarten en Dorothee kondigden zo aan dat K3 dit jaar op het Foute podium zal staan. Hanne, Marthe en Klaasje hebben alvast laten weten dat ze er zin in hebben om voor de nodige sfeer en ambiance te zorgen. Ook de Vlaamse schlagerzangers Christoff en Bart Kaëll staan dit jaar op het podium. De Zweedse band Rednex komt ook langs en brengt hun bekendste hit Cotton Eye Joe mee. De line-up wordt verder aangevuld met KIA en 2 Fabiola.

Qmusic roept Vlaanderen op om fout te gaan met #proudtobefout
Naar aanleiding van de Foute Party lanceert Qmusic vandaag de hashtag #Proudtobefout. 'Het is best oké om een beetje fout te zijn, niemand hoeft zich te schamen voor zijn foute moves of foute kledingstukken die je draagt op een 'foute' avond', vertelde het Q-ochtendduo.

Iedereen kan tickets bestellen voor de Foute Party via qmusic.be.

'De Foute Party', vrijdag 1 juli 2016 - Flanders Expo Gent.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers