Klara for life: klassieke radiozender op verzoek voor Music Fund

donderdag 18 december 2014

Vrijdag 19 december organiseert radiozender Klara een muziekmarathon voor het goede doel. Van 6.00 tot 14.00 uur kan wie dat wil een verzoeknummer kopen op de klassieke radiozender van de VRT.

De opbrengst schenkt Klara via Music for Life integraal aan Music Fund, een vzw die muziekinstrumenten inzamelt en naar conflictgebieden stuurt. Een verzoekje aanvragen kan vanaf vijf euro en wel via klaraforlife@klara.be.


Over Music Fund
Music Fund zamelt al tien jaar muziekinstrumenten in die vervolgens naar conflictgebieden worden gebracht. De instrumenten moeten natuurlijk onderhouden worden en daarom zorgt Music Fund voor plaatselijke herstelateliers zodat de instrumenten er een lang leven krijgen. Met het ingezamelde geld kan Music Fund ateliers steunen en herstellers opleiden.

DOSSIER: Music for Life 2014

volledig dossier
MFL14

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers