K's Choice, Paul Michiels en Novastar op Radio 1 Sessies

vrijdag 17 oktober 2014

De Radio 1 Sessies komen er weer aan. Voor de zevende keer al nodigt Radio 1 vier Vlaamse topartiesten en hun gasten uit voor exclusieve concerten vol verrassende muzikale samenwerkingen.

Dit jaar staan van 17 tot en met 20 november Kris De Bruyne, K's Choice, Paul Michiels en Novastar centraal. Zij nodigen hun muzikale vrienden uit, waaronder Thé Lau, Mike Scott (The Waterboys) en Mauro Pawlowski.


Radio 1 heeft vrijdag tijdens 'De Ochtend' de laatste van vier curatoren van de Radio 1 Sessies bekendgemaakt: K's Choice. Eerder raakte al bekend dat ook Kris De Bruyne, Paul Michiels en Novastar een sessie zouden spelen in Trix in Antwerpen.

Verrassende samenwerkingen
Voor de Radio 1 Sessies nodigen de artiesten ook telkens muzikale gasten uit. Dat resulteert in unieke en vaak verrassende samenwerkingen. Zo zal Kris De Bruyne het podium delen met Mauro Pawlowski, maar ook met zijn zoon Klaas De Somer. Ook Paul Michiels houdt het binnen de familie: naast Jan Leyers en Jef Neve nodigt Michiels ook zijn eigen dochter Maxine uit.

K's Choice deelt dan weer het podium met Thé Lau. En ook Joost Zweegers van Novastar brengt hoog bezoek mee: Mike Scott van The Waterboys en Andy Burrows (ex-Razorlight).

Dit is de volledige line-up:

Maandag 17 november: Kris De Bruyne
Gasten: Clara Cleymans, Kommil Foo, Maura Pawlowksi, Neeka, Klaas De Somer (zoon) en Patrick Riguelle

Dinsdag 18 november: K's Choice
Gasten: Thé Lau, Frank Vander linden, Venus In Flames, Slow Pilot en Isbells

Woensdag 19 november: Paul Michiels
Gasten: Jef Neve, Gabriel Rios, Natalia, Jan Leyers, Jeroen D'hoe en Maxine Michiels (dochter)

Donderdag 20 november: Novastar
Gasten: Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers), Mike Scott (The Waterboys), Andy Burrows en Stijn Meuris

Luc Janssen presenteert de Sessies, die live worden uitgezonden op Radio 1 en via streaming te bekijken zijn op radio1.be.

Meer info & tickets: radio1.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers