MNM lanceert actie tegen eenzaamheid tijdens kerstdagen

donderdag 18 december 2014

Onder de noemer 'MNM Single X-mas' lanceert radiozender MNM vandaag een actie om niemand alleen te laten eten tijdens de kerstdagen.

Vanaf vandaag kan iedereen die alleen is op kerstavond of tijdens de kerstdagen op MNM.be terecht om een plaats aan een feesttafel in de buurt te zoeken. Ook wie nog een aantal plaatsen vrij heeft aan zijn of haar tafel kan zich registreren op mnmsinglexmas.be.


Vorige week maandag had MNM-dj Karolien Debecker het in 'Generation M' over eenzaamheid bij jongeren. 'Uit de reacties bleek dat er veel meer mensen eenzaam zijn dan gedacht, en dat er zelfs luisteraars zijn die Kerst alleen moeten vieren. Daar willen we met de actie die we vandaag lanceren iets aan doen!', aldus Debecker.

Op 25 december horen de MNM-luisteraars tijdens het programma 'X-mas Around The World' van 12.00 tot 19.00 uur wie op kerstavond nieuwe mensen heeft leren kennen via 'MNM Single X-mas'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers