Schrijf je nu in voor MNM Start To DJ

donderdag 28 mei 2015

Hardwell, Klingande, Oliver Heldens, Regi en Lost Frequencies... Ze staan deze zomer allemaal op Summerfestival. Volgend jaar… sta jij er tussen!

Schrijf je NU in voor MNM Start To DJ, en word de strafste DJ van de zomer! Stuur ons een mixtape van een half uur en draai volgend jaar op de mainstage van Summerfestival.


Jij bent een jonge dj en kan met enkele platen een feest in brand steken? Je kan sets spelen van clubby, electro, mashup tot urban en gebruikt graag creatieve twists? Een pak stevige hits draaien is voor jou geen enkel probleem?

Je kan je inschrijven met een representatieve en nieuwe (!) dj-set van minimum dertig minuten. We zoeken een live-dj, en dat zal je moeten komen bewijzen.

Wat moet je doen?

1. Een gloednieuwe, live-gemixte en herkenbare set van 30 minuten inzenden, mét tracklist!
2. Je agenda vrijmaken op 5 juli (workshop op Summerfestival) en op 14 augustus (finale 's avonds).

Ter info: de voorrondes vinden plaats op 3, 10, 17 en 24 juli en op 7 augustus telkens tussen 19.00 en 22.00 uur.

Schrijf in!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers