Tom De Cock (MNM) op pad op voor Vlaamse Knuffeldag

donderdag 29 oktober 2009

MNM-dj Tom De Cock heeft een missie. Samen met het 'De Cock Late Night Love Squad', een tienkoppig team van knuffelgrage luisteraars, trekt hij er op vrijdag 30 oktober op uit om Vlaanderen opnieuw te leren knuffelen.

Er is te weinig liefde in de wereld. Dat vinden ook Tine, Matthias en een paar andere trouwe luisteraars van De Cock Late Night. Daarom stelden ze MNM-dj Tom De Cock voor om er op de Vlaamse Knuffeldag op uit te trekken met een hoogst aaibaar 'De Cock Late Night Love Squad'. Het knuffelteam zal Vlaanderen op vrijdag 30 oktober de hele dag lang overstelpen met donzige liefkozingen.


Verkleed in knuffeldierenpakken doorkruisen Tom De Cock en zijn tienkoppige Love Squad van de ochtend- tot de avondspits het land met het openbaar vervoer, om liefde te zaaien waar het het hardst nodig is. Iedereen kan de hippe knuffelbeesten eens lekker komen vastpakken of het 'DCLN Love Squad' de hele dag volgen op MNM en mnm.be. Wie ze in levenden lijve tegenkomt, mag trouwens ook meteen zijn vijf favoriete platen uit de geschiedenis aan hen doorgeven, want 30 oktober is ook de dag waarop MNM het startschot geeft om te stemmen voor de 'MNM1000'.

Programma
Het Love Squad doet op vrijdag 30 oktober de volgende locaties aan. De knuffeldieren begeven zich van de ene stad naar de andere met het openbaar vervoer.

08.45 uur Knuffelen in Antwerpen-Centraal en op het Astridplein
11.00 uur Knuffelen in Gent
14.00 uur Knuffelen in Brussel (op de Grote Markt en bij Manneken Pis)

Om 16.00 uur komt het 'DCLN Love Squad' opnieuw aan op de VRT. Tom De Cock en zijn liefdevolle entourage springen rond die tijd even binnen in de MNM-studio bij Ann Reymen om het relaas te doen van hun knuffeltocht door Vlaanderen.

'Verslag van het De Cock Late Night Love Squad', vrijdag 30 oktober de hele dag op MNM.
'De Cock Late Night', van maandag tot donderdag, telkens van 21.00 tot 00.00 uur op MNM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers