Wie is 'De Lach van Joe'?

maandag 15 oktober 2018

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

Van 7.00 tot 19.00 kunnen de Joe-luisteraars raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vanmorgen konden de luisteraars voor het eerst meespelen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. De eerste inzet was 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.


De Lach van Joe is momenteel 800 euro waard en kan je hier beluisteren: https://joe.be/acties/vanaf-15-oktober-de-lach-van-joe.

Deze gokken waren het alvast niet:

- Born door Patrick uit Tienen
- Gene Bervoets door Anja uit Mol
- Jeroen Meus door Chantal uit Eksaarde
- Bart Peeters door Hans uit Oostrozebeke
- Leen Demaré door Ann uit Schaarbeek
- Axel Daeseleire door Patrick uit Paal
- Tom Waes door Kris uit Opglabbeek

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers