Gerard Timmer algemeen directeur BNN-VARA

Gerard Timmer wordt de Algemeen Directeur/Voorzitter van BNN-VARA. De ledenvergadering heeft vandaag ingestemd met de voordracht van de Raad van Toezicht van de omroep. Timmer is de eerste Algemeen (...)

Lees meer
Omroep WNL

'WNL op Zondag' met Jaap Jongbloed en Danny Nelissen

Uitslapen is er niet meer bij op zondagmorgen. Dan is er WNL Op Zondag. In de talkshow van WNL weer volop aandacht voor prangende zaken, vrolijke kwesties en gasten uit het nieuws.

Lees meer
brava nl klassiek

DJAZZ.tv en brava hd richten blik op oosten

Na eerder vaste grond onder de voeten te hebben gekregen in Frankrijk, boeken de vanuit Nederland opererende tv-zenders DJAZZ.tv en brava hd nu successen op de groeiende televisiemarkt in Oost-Europa en het Midden Oosten.

Lees meer
RTL 4 logo V3 2013

Herman den Blijker verlengt RTL-contract met drie jaar

De markante kookkunstenaar Herman den Blijker heeft vandaag zijn RTL-contract verlengd met drie jaar. De topkok die al sinds 2004 te zien is bij RTL met verschillende programma’s, heeft in Nederland én sinds kort ook in het buitenland al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven.

Lees meer
'Pauw en Witteman' (foto: VARA - © Leendert Jansen)

'Pauw en Witteman' stopt

Na acht jaar 'Pauw & Witteman', stopt het programma aan het eind van dit seizoen. De presentatoren Jeroen Pauw en Paul Witteman zullen komend televisieseizoen eigen programma’s gaan presenteren.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

John van den Heuvel (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2014)

John van den Heuvel gesterkt van start in tweede seizoen van 'Ontvoerd'

John van den Heuvel is vanaf zondag 20 april terug bij RTL 4 met een nieuw seizoen van 'Ontvoerd', het programma dat gevallen van internationale kinderontvoering oppakt.

‘Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!’ (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2014)

Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren 'Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!'

Vanaf zondag 20 april komt RTL 5 met de nieuwe reality adventure show 'Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!', gepresenteerd door Jan Kooijman en Nicolette Kluijver.

NTR logo V3

Zondag in 'NTR Podium': Angelic Voices

Deze week in 'NTR Podium' de BBC-documentaire 'Angelic Voices'. Een film over de koorzangers van de Kathedraal van Salisbury in Engeland waar een eeuwenlange traditie heerst in het opleiden van koorzangers.

Ali B (foto: © TROS 2011)

90-jarige tweeling zorgen voor hilariteit in Ali B en de 40 Wensen

In de vierde aflevering van Ali B en de 40 Wensen krijgt Elmer de kans zich te bewijzen door de identieke tweeling Riek en Lien (90 jaar) de dag van hun leven te bezorgen. De zussen wonen al hun hele leven in Amsterdam en zijn allesbehalve op hun mondje gevallen.

AVRO

Ilse DeLange, Waylon en Jan Smit in Songfestivalaflevering 'Opium TV'

Wat is het favoriete songfestivalliedje van Ilse DeLange en Waylon? En dat van Jan Smit? Cornald Maas, commentator van het Eurovisie Songfestival samen met Jan Smit, legt het aanstaande zaterdag aan hen voor in een speciale aflevering van AVRO's 'Opium TV'.

NTR logo V3

Regi Blinker in laatste aflevering 'De klas van...'

Frans Weeber (64) is eind jaren tachtig directeur en leraar op de Van Everdingenschool in Delft. Een bijzondere Vrije School, waar elk kind vrij wordt gelaten zichzelf te ontplooien en een eigen leerplan te maken.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier
Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling in 'Sterren Springen'

Kijkcijfers: 'Sterren Springen' blijft stabiel

Zaterdagavond behaalde de tweede liveshow van 'Sterren Springen' (SBS6) 1.072.000 kijkers. dat zijn er maar 1.000 minder dan de eerste show, vorige week. De show blijf dus nagenoeg stabiel.

Lees meer
Anna Alicia Sklias in 'Sterren Springen' (foto: SBS6 - © SBS NL 2014)

Jeffrey Wammes en Anna Alicia Sklias direct door naar halve finale 'Sterren Springen'

Tijdens de tweede liveshow van 'Sterren Springen' op SBS6 sprongen Anna Alicia Sklias en Jeffrey Wammes zich meteen naar de halve finale. Dave Roelvink haalde het via de jump off.

Lees meer
Melisa Schaufeli in 'Sterren Springen' (foto: SBS6 - © SBS NL 2014)

Melisa met wildcard naar halve finale 'Sterren Springen'

Het was een spannende strijd, en de kijker heeft gehoor gegeven aan de oproep van zowel Melisa en Regilio. Op beide kandidaten is deze week gestemd, maar toch heeft de kijker een duidelijk besluit: Melisa moet door naar de halve finale!

Lees meer