Tweede seizoen dramaserie 'Smeris' van start bij BNN

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven keren terug in het tweede seizoen van de succesvolle BNN-dramaserie 'Smeris'.

Na veel positieve reacties op het eerste seizoen werd al snel besloten (...)

Lees meer

Finale-acts 'Junior Dance 2015' bekend

De afgelopen weken hebben de kandidaten van 'Junior Dance 2015' keihard gewerkt, topprestaties geleverd en zich van hun beste kant laten zien. Nu is het grote moment daar!

In twee zinderende halve (...)

Lees meer
Omroep Max Logo V3

Tv-regisseur David Grifhorst en voetbaltrainer/scout Piet de Visser op 'De Perstribune'

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX ontvangt op zondag 29 maart tv-regisseur David Grifhorst en voetbaltrainer/scout Piet de Visser.

Lees meer
Omroep WNL

SP-leider Roemer en kok Joop Braakhekke in 'WNL Op Zondag'

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam ontvangt Margreet Spijker in de talkshow 'WNL Op Zondag' gasten uit het nieuws. De belangrijkste kwesties van de week worden besproken met politici, ondernemers en gasten uit de media- en cultuurwereld.

Lees meer
Ivo Niehe

Zondag in de 'TV Show': Gerard Joling en Pieter van den Hoogenband

In de 'TV Show' van aanstaande zondag is Ivo Niehe te gast thuis bij Gerard Joling. Ivo praat met de zanger over zijn hilarische samenwerking met Gordon en hun ruzies.

Lees meer
Castfoto 'Familie Kruys' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2015)

Preview 'Familie Kruys' bij RTL Lounge

De gloednieuwe en veelbelovende serie 'Familie Kruys', ván en mét Linda de Mol, is vanaf 29 maart als preview te zien bij RTL Lounge.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO Radio 1 V3

Coen Verbraak praat in 'De Kennis Van Nu' met forensisch patholoog Bela Kubat

Zondag praat Coen Verbraak in 'De Kennis van Nu' met Bela Kubat, forensisch patholoog bij het Nederlands Forensisch Instituut en sinds 1 januari bijzonder hoogleraar forensische pathologie aan de Universiteit Maastricht.

Carlo en Irene in 'Life 4 You' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2014)

'Life 4 You' ontvangt zondag runners up uit 'Boer Zoekt Vrouw'

Hoe was het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? Zondag schuiven de ervaringsdeskundigen aan in 'Life 4 You' bij RTL 4.

NTR logo V3

Portretten van Esther Winkels en Boris Sala in 'Vals Plat'

In 'Vals Plat' schetsen programmamakers uit verschillende culturen een persoonlijk beeld van de veranderende samenleving.

brava nl klassiek

Johannes Leertouwer op De Bank bij brava

Zondag 29 maart is bij cultuurzender brava vanaf 20.00 uur een nieuwe aflevering te zien van 'De Bank', het maandelijkse avondvullende programma waarin een prominent persoon uit de wereld van de klassieke muziek carte blanche krijgt om zijn of haar ideale muziekavond samen te stellen.

Tante Es in 'zo:RAYMANN' (foto: NTR - © Leendert Jansen 2013)

Ronald de Boer, Willeke Alberti en Raul Midón bij Tante Es

Elke zaterdagavond is het één groot feest in de achtertuin van Tante Es. En feest betekent bij Es: lekker eten, live-muziek en veel gezellige gasten.

Marco Borsato in 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2015)

Docureeks ‘Marco Borsato 25 Jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’ bij RTL 4

Marco Borsato, zeker een van de grootste zangers die ons land rijk is, zit dit jaar 25 jaar in het vak en dat zal zijn publiek niet ontgaan.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Finalisten 'Junior Dance 2015' (foto: © AVROTROS 2015)

Finale-acts 'Junior Dance 2015' bekend

De afgelopen weken hebben de kandidaten van 'Junior Dance 2015' keihard gewerkt, topprestaties geleverd en zich van hun beste kant laten zien. Nu is het grote moment daar!

Lees meer
Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

Reinbert de Leeuw in 'Podium Witteman'

Reinbert de Leeuw schuift aan om te praten over de Vierde symfonie van de Poolse componist Henryk Górecki. De Leeuw dirigeert de Nederlandse premičre van deze symfonie op zaterdag 14 februari, tijdens de 'NTR ZaterdagMatinee', in Het Concertgebouw.

Lees meer
Jochem van Gelder (foto: SBS6 - © SBS NL/Elvin 2014)

Jochem van Gelder presenteert nieuwe spelshow 'Kitsch of Kassa'

Jochem van Gelder presenteert vanaf woensdag 25 maart de nieuwe spelshow Kitsch of Kassa, waarin een kandidatenkoppel de waarde moet raden van allerlei bijzondere objecten.

Lees meer