Derde speelronde Europa League met Feyenoord en PSV bij RTL 7

Donderdag 23 oktober komen Feyenoord en PSV weer in actie tijdens de derde speelronde van de Europa League. De wedstrijden van beide clubs zijn live te volgen bij RTL 7.

Feyenoord start om 19.00 (...)

Lees meer
NOS logo V3

NOS met extra uitzending over ebola-epidemie

Wat is de kans op een ebola-uitbraak in Nederland? Is de paniek in het Westen over de ziekte terecht? Waarom kon de epidemie in Guinee, Sierra Leone en Liberia duizenden slachtoffers maken, terwijl andere Afrikaanse landen er wel in slaagden het dodelijke virus te beteugelen?

Lees meer
Stromae (foto: Eťn - © JOKKO VRT 2014)

Stromae vrijdag in 'College Tour'

De tijd dat hij incognito over straat kon is voorbij; Stromae is in rap tempo bezig de wereld te veroveren. De Belgische artiest, zoon van een Rwandese vader en Belgische moeder, maakt met zijn kleurrijke verschijning, vrolijke beats, kritische teksten en verrassende choreografieŽn elk optreden uniek.

Lees meer
Jan Slagter (foto: © Omroep MAX)

Een mooie verrassing voor Greetje in 'MAX Maakt Mogelijk'

Vrijdag 24 oktober om 18.15 uur bij MAX op NPO 2 een nieuwe aflevering van 'MAX Maakt Mogelijk'. In deze aflevering wordt de grootste wens van Greetje vervuld. Ook wordt er aandacht besteed aan het Nederlandse echtpaar Wesselingh, die een verzorgingshuis in AlbaniŽ heeft geopend.

Lees meer
'The Simpsons' naar het WK Voetbal (foto: FOX - © FOX Channels Benelux 2014)

The Simpsons aangeklaagd voor diefstal

'Goodfellas'-acteur Frank Sivero eist 197 miljoen euro schadevergoeding van 'The Simpsons'. Zij zouden zijn karakter uit 'Goodfellas' gestolen hebben.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Sonny Rollins Ė Morgen speel ik beter

De 84-jarige Sonny Rollins wordt alom gezien als de beste saxofonist ter wereld. De mediaschuwe icoon leidt een teruggetrokken bestaan om zich volledig te kunnen concentreren op zijn muziek.

RTL 4 logo V3 2013

Wereldberoemde opvoed-expert Jo Frost gaat Nederlandse gezinnen helpen

Jo Frost, de wereldberoemde Britse opvoed-expert, komt naar Nederland. Voor een nieuw RTL 4-programma gaat ze Nederlandse ouders coachen om de problemen die zij ondervinden bij het opvoeden van hun kinderen zelf zo goed mogelijk op te lossen.

logo NPO Radio 4 logo

'Podium' live vanaf de Cello BiŽnnale in Amsterdam

Het Radio 4-actualiteitenprogramma 'Podium' komt woensdag 22 oktober live vanaf de Cello BiŽnnale in Amsterdam. Vanaf 16.00 uur is er live muziek, gespeeld door prijswinnaars van eerdere edities van het Cello BiŽnnale-concours.

Seth Gaaikema

NPO Best brengt hommage aan Seth Gaaikema

Het themakanaal NPO Best staat vanavond stil bij het overlijden van cabaretier, vertaler en tekstschrijver Seth Gaaikema.

'Arena'

Discussie over katholieke seksuele moraal in 'Arena'

Moet de rooms-katholieke kerk meer ruimte bieden aan homo's en mensen die gescheiden zijn? Veel Nederlandse katholieken vinden van wel, maar een vergadering van bisschoppen besloot dit weekend anders.

logo AVROTROS logo

Bijzondere en zeer waardevolle juwelen in 'Tussen Kunst & Kitsch'

Aanstaande woensdag is er een bijzondere juwelenset te zien in het AVROTROS-programma 'Tussen Kunst & Kitsch'. Ditmaal presenteert Nelleke van der Krogt het programma vanuit het Fries Museum in Leeuwarden.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'De Beste Zangers van Nederland' (foto: © AVROTROS 2014)

Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Lees meer
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer
'HUA TV' (foto: Veronica - © SBS Broadcasting 2014)

Ruben van der Meer brengt sketches bij Veronica

Vanaf 15 september zorgt Ruben van der Meer elke maandag voor humor om te lachen bij Veronica. In het sketchprogramma 'HUA TV' zijn korte grappige mini films te zien met de acteur en cabaretier in de hoofdrol.

Lees meer