Love Exchange inspireert wereld tijdens Amsterdam Gay Pride

Tijdens Amsterdam Gay Pride (AGP) komt de wereld bij elkaar. Nog meer dan voorheen inspireert de hoofdstad dit jaar via Love Exchange, een vijfdaags evenement binnen AGP, waarbij de liefde centraal (...)

Lees meer
(foto: SBS6 - © SBS Broadcasting/Reinier Bergsma 2015)

Ajax in voorronde Champions League live bij SBS6

Lukt het Ajax, de huidige nummer 2 van de Eredivisie, om zich net als landskampioen PSV te plaatsen voor de poulefase van de Champions League? De Amsterdammers stromen hiervoor in de derde voorronde in en spelen op woensdag 29 juli (uit) en dinsdag 4 augustus (thuis) tegen Rapid Wien.

Lees meer
Cees Grimbergen in 'Hollandse Zaken' (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2015)

Woensdag in 'Hollandse Zaken': Man? Vrouw? of mens!

Woensdag in 'Hollandse Zaken': weg met het onderscheid tussen man en vrouw? Het lijkt een bizarre vraag. Maar er is een stijgend aantal 'transgenders': mannen die zich vrouw voelen of andersom. En dat soms operatief doorvoeren.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Omroep MAX proeft van 'Wijn met Karakter'

In de sfeervolle special 'Wijn met Karakter' gaat presentator en vinoloog Klaas Drupsteen samen met Dokter Deen-actrice Monique van de Ven op zoek naar een wijn die op haar lijkt.

Lees meer
'Ik Neem Je Mee' met Joris Linssen en Marcel Musters (foto: © KRO-NCRV 2015)

'Ik Neem Je Mee': Joris Linssen en Marcel Musters op vakantie in Tilburg

Wegens zonnig zomersucces geprolongeerd: 'Ik Neem Je Mee'! De presentatoren van KRO-NCRV gaan ook dit jaar weer op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Angélique Schmeinck in 'Hollandse Keukenmeesters' (foto: 24Kitchen - © FOX International Channels Benelux 2015)

'Hollandse Keukenmeesters' vanaf dinsdag nieuw op 24Kitchen

In de nieuwe achtdelige serie 'Hollandse Keukenmeesters' neemt Meesterkok Angélique Schmeinck de kijker mee naar de meest vooraanstaande restaurants in Nederland.

Ferry Doedens (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2014)

Acteur Ferry Doedens bedankt zijn fans

Acteur Ferry Doedens, die vecht tegen een drugsverslaving, heeft op Instagram zijn fans bedankt voor de steun die ze hem hebben gegeven in deze moeilijke periode.

NTR logo V3

Bijzondere portretten op herhaling in 'NTR Academie'

Deze zomer biedt de 'NTR Academie' bijzondere portretten van het voormalige radioprogramma 'Spiegels'. Dit interviewprogramma met markante landgenoten bestond van 1999 tot en met 2004 en werd afwisselend gepresenteerd door Coen Verbraak, Arjan Visser, Henk van Middelaar en Ben Kolster.

NPO Radio 5

Jos Kuijer en Lucille Werner volgende week in 'TinekeShow' bij MAX

Het NPO Radio 5-programma 'TinekeShow' van MAX ontvangt volgende week onder anderen Jos Kuijer, Lucille Werner en Alex Reijnders.

Luuk Ikink (foto: Annemieke van der Togt - © BNN 2012)

Luuk Ikink vanaf maandag te horen op Radio 10

Luuk Ikink is vanaf aanstaande maandag tijdelijk de sidekick van Tim Klijn in de ochtendshow 'Tim In de Morgen' op Radio 10. Hij vervangt Nicolas Ruis tijdens zijn twee weken vakantie.

'Ik Neem Je Mee' (foto: © KRO-NCRV 2015)

Tweede serie 'Ik Neem Je Mee' bij KRO-NCRV op NPO 1

Wegens zonnig zomersucces geprolongeerd: 'Ik Neem Je Mee'! De presentatoren van KRO-NCRV gaan ook dit jaar weer op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Viktor Brand (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2015)

Viktor Brand keert terug als presentator bij 'Shownieuws'

Viktor Brand keert vanaf vrijdag 4 september terug als vaste presentator van 'Shownieuws'. Viktor trapt die avond om 20.00 uur af met de 'Shownieuws special' die geheel in het teken staat van 'K3 zoekt K3', dat die avond om 20.30 uur van start gaat bij SBS6.

Lees meer
'Krijg De Kleren' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2015)

Gordon presenteert hysterische modewedstrijd 'Krijg De Kleren' bij RTL 5

Vanaf woensdag 2 september schittert Gordon als presentator in het nieuwe RTL 5-programma 'Krijg De Kleren'. In dit komische spelprogramma strijden wekelijks 50 shopaholics om de hoofdprijs van 10.000 euro shoptegoed in één van dé fashion steden van Europa: Londen, Parijs of Milaan.

Lees meer
'What The Frans?!' (foto: AVROTROS - © William Rutten 2015)

Frans Bauer met nieuw programma bij AVROTROS

Deze zomer is Frans Bauer bij AVROTROS te zien met een gloednieuw programma: 'What The Frans?!. In de nieuwe zaterdagavondshow van Frans leren mensen iets dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht.

Lees meer