Sam Smith in Concert op NPO 3

Op zaterdag 6 februari zendt de NTR Sam Smith in Concert uit. Een optreden van singer-songwriter Sam Smith in het BBC Radio Theatre in het hartje van Londen.

In september 2005 verwelkomde het BBC (...)

Lees meer
'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2015)

'Grand Café Kranenbarg' ontvangt Roos Moggré van 'Goedemorgen Nederland'

Zaterdag is Roos Moggré te gast in 'Grand Café Kranenbarg'. Ze mag dus uitslapen, want als presentatrice van 'Goedemorgen Nederland' op televisie moet ze 's morgens al om half vijf in Hilversum zijn.

Lees meer
TV Oranje

Vader Abraham is 'Carnavalskneiter 2016'

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat hun kijkers en luisteraars de single 'Wittewattetis Gewittetnie' van Vader Abraham hebben uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2016.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Rick Engelkes, Laurens van Rooyen en Fenno Werkman bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 6 februari tot en met vrijdag 12 februari is het weer volle bak bij de MAX-programma's op NPO Radio 5: er komen boeiende gasten langs, waaronder Rick Engelkes, die komt praten over zijn nieuwe theateravontuur met Richard Kemper.

Lees meer
Lex Uiting (foto: BNN - © Michel Schnater 2016)

Lex Uiting met eigen programma 'LEX' op 3FM

Lex Uiting ontvangt de zaterdagnachtbrakers met open armen in zijn allereerste eigen radioprogramma 'LEX' bij BNN op NPO 3FM. 'LEX' is je nieuwe stamkroeg als je er geen genoeg van kan krijgen en nog effe door wil.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo NPO Radio 4 logo

Finale Het Nederlandse Vioolconcours live op NPO Radio 4

Op zaterdagavond 6 februari zendt de NTR op NPO Radio 4 de finale uit van Het Nederlandse Vioolconcours, categorie Oskar Back, live vanuit de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

logo Andere Tijden logo

Zaterdag in 'Andere Tijden': verlangen naar het Kalifaat

'Nederland was een droom, maar ons hart lag in de Arabische wereld', schetst PvdA Kamerlid Ahmed Marcouch de gespletenheid die in veel Marokkaanse gezinnen heerste. Hij kwam in 1979 als 10-jarig jongetje met het ouderlijk gezin naar Nederland.

Mark Tuijtert in 'Verborgen Verleden' (foto: © NTR 2016)

Mark Tuitert zaterdag in 'Verborgen Verleden'

Schaatser Mark Tuitert werd in 2010 Olympisch kampioen op de 1500 meter. Dat was het hoogtepunt van een toch al succesvolle carrière in de langebaansport. Intussen is Mark getrouwd en heeft hij twee kleine kinderen.

'De Wondere Wereld van Gumball' (foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2014)

'De Oorsprong van Darwin Special' op Cartoon Network

Kun je geen genoeg krijgen van 'Gumball', zijn knotsgekke vriendjes en familie? Dan heeft Cartoon Network goed nieuws. Op 6 februari om 10.25 uur kun je kijken naar een aandoenlijke en hilarische special, waarin Darwin, het broertje van Gumball, centraal staat.

'Hello Goodbye' met Yvon Jaspers en Joris Linssen (foto: © KRO-NCRV 2015)

Kersvers bruidspaar in 'Hello Goodbye'

Op Schiphol is het 24 uur per dag een komen en gaan van mensen met iedere minuut een ontmoeting of een afscheid. Joris Linssen en Yvon Jaspers gaan op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging, verhalen over liefde, familie en vriendschap.

Nieuw contract Kees Tol bij SBS6 (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2016)

Kees Tol verlengt contract bij SBS6 met 3 jaar

Vanmiddag heeft Kees Tol zijn contract bij SBS6 verlengd met drie jaar en daarmee zetten beide partijen de fijne samenwerking voort.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Kim en Nathan in 'Grenzeloos Verliefd' (foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2014)

'Grenzeloos Verliefd' is op zoek naar nieuwe kandidaten - OPROEP

Al jarenlang worden in het Net5-programma 'Grenzeloos Verliefd' Nederlandse vrouwen en mannen gevolgd die alles achter zich laten om bij hun geliefde in het buitenland te gaan wonen.

Lees meer
NCRV Logo V3

Gezocht: Liedjes uit de Tweede Wereldoorlog

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben veel mensen zelf liedjes geschreven en gezongen die gaan over de oorlog: van spottende liedjes tot aan liedjes over de tekorten en bevrijdingsliedjes.

Lees meer
'The Freestyle Games' (foto: © BNN 2015)

BNN op zoek naar beste freestyle sporters van Nederland

Skateboarders, inline-skaters, free runners, breakdancers, BMX'ers, freestyle basketballers en freestyle voetballers; Nederland barst van de freestyle sporters.

Lees meer