Yvon Jaspers stelt vijf nieuwe boeren voor in 'Boer zoekt Vrouw Internationaal'

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde. In het KRO-NCRV programma 'Boer zoekt Vrouw (...)

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Radio 1-programma 'Kwesties' zondag vanuit Rotterdam en Ermelo

Vanuit de achterstandswijk Feijenoord in Rotterdam praat Rob Oudkerk met voor- en tegenstanders over de sloop van 20.000 sociale huurwoningen in Rotterdam.

Lees meer
TV Oranje

'TV Oranje Special' over Syb van der Ploeg

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag neemt de zender om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo.

Lees meer
'Yora en Sander, Sander en Yora' (foto: © VARA 2016)

'Paradise By The Dashboard Light' beste duet volgens Radio 2-luisteraars

Paradise by the dashboard light is door de NPO Radio 2 luisteraars uitgeroepen tot het meest legendarische duet. Onder de noemer 'It takes two' en met het motto: 'met z'n tweeën is altijd leuker dan alleen', verzamelden Yora Rienstra en Sander de Heer sinds januari de beste en de meest legendarische duetten uit de popmuziek onder hun luisteraars.

Lees meer
Govert van Brakel (foto: © Omroep MAX 2015)

Elis Ligtlee en Martin Koolhoven op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX is terug na een lange sportzomer. Komende zondag vanaf 12.00 uur ontvangen Govert van Brakel en Margreet Reijntjes Olympisch kampioene Elis Ligtlee en filmregisseur Martin Koolhoven.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Langs Het Tuinpad Van Mijn Vader' met Foppe de Haan

Deze zomer gaat KRO-NCRV op NPO radio 5 met bekende Nederlanders terug in de tijd. In de zomerserie 'Langs Het Tuinpad Van Mijn Vader' bezoeken ze plekken die bepalend zijn geweest voor hun leven en werk.

History

TV-zender HISTORY presenteert seizoen 2 van 'Alone'

In het gloednieuwe tweede seizoen van 'Alone', 's werelds meest gedurfde survivalexperiment, nemen 10 nieuwe kandidaten het tegen elkaar op in de ultieme overlevingstest.

VPRO Logo V3

Andrea Maier te gast in 'VPRO Zomergasten'

Andrea Maier, de jongste hoogleraar interne geneeskunde van Nederland, is op zondag 28 augustus te gast in 'VPRO Zomergasten'.

Helga van Leur in 'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Grand Café Kranenbarg' met gast Helga van Leur

Zaterdag is Helga van Leur te gast in 'Grand Café Kranenbarg'. Bert Kranenbarg fietst met haar langs bijzondere plekken in haar woonplaats Vleuten. Strand, de Romeinse tijd, Italiaans ijs, een kasteel en de stilte van Spitsbergen, ze komen het allemaal tegen.

NPO Radio 5

Tim Welvaars, Lex Harding en Alberto Stegeman bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 27 augustus tot en met vrijdag 2 september zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Onder anderen Tim Welvaars, Lex Harding en Alberto Stegeman zijn te gast.

'De Super Freek Show' (foto: BNN-VARA - © Annemieke van der Togt 2016)

Lucille Werner, Giel Beelen en Roue Verveer in eerste 'Super Freek Show'

Giel Beelen, Lucille Werner en Roué Verveer zijn de BN'ers die zaterdag strijden in de eerste aflevering van het splinternieuwe zaterdagavondprogramma 'De Super Freek Show'.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Boer zoekt Vrouw Internationaal' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Yvon Jaspers stelt vijf nieuwe boeren voor in 'Boer zoekt Vrouw Internationaal'

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde. In het KRO-NCRV programma 'Boer zoekt Vrouw Internationaal' van zondag 28 augustus stelt Yvon Jaspers de vijf geëmigreerde Nederlandse boeren voor die via het programma hun hart en hun land hopen te delen met de liefde van hun leven.

Lees meer
Zaterdagavond SBS6 - 2016 (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2016)

Nieuwe seizoenen 'Met De Deur In Huis' en 'Zullen We Een Spelletje Doen?' bij SBS6

Vanaf 27 augustus staat de zaterdagavond van SBS6 in het teken van gezelligheid en spelletjes met nieuwe seizoenen van 'Met De Deur In Huis' en 'Zullen We Een Spelletje Doen?'.

Lees meer
'Vive la Frans' (foto: © AVROTROS 2016)

Frans & Dorus Bauer in nieuw seizoen 'Vive la Frans'

Frans en Dorus Bauer keren vanaf zaterdag 27 augustus terug voor een nieuw seizoen van 'Vive la Frans'. De broers gaan op zoek naar andere culturen, muziekstijlen en levenswijsheden.

Lees meer