Laatste aflevering van VARA-programma 'StadsMormels'

Voor de zesdelige reeks 'StadsMormels' volgde natuurfilmer Marc van Fucht zes verschillende dieren die van Amsterdam een thuis hebben gemaakt. Iedere week staat een ander dier centraal. (...)

Lees meer
NPO Radio 5

Willeke Alberti, Lex Harding en Lee Towers bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 juni ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Willeke Alberti, Lex Harding en Lee Towers zijn te gast.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Tamara keert in 'Mijn Missie' terug naar Bosnië

Vanaf zaterdag 17 juni om 21.20 uur zendt MAX wekelijks de serie 'Mijn Missie' uit op NPO 2. Hierin keren veteranen terug naar het land waar ze ooit naar werden uitgezonden.

Lees meer
Jan Versteegh (foto: BNN - © Frank Ruiter 2017)

Jan Versteegh maakt BNN-programma over aankomend vaderschap

'Er is een kleine Versteegh onderweg!!!' Zo maakte Jan Versteegh dolblij bekend dat hij binnenkort vader wordt. Hoera! De voorbereiding op zijn vaderschap pakt de BNN-presentator grondig aan en wordt vastgelegd voor het BNN-programma 'Jan Wordt Vader'.

Lees meer
Eva Jinek - 'Jinek' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Wisselend startuur 'Jinek' weegt op kijkcijfers

De makers van de talkshow 'Jinek' bij de KRO-NCRV op NPO 1 zijn niet gelukkig met de wisselende aanvangstijden. Sinds de start van het nieuwe seizoen begint het programma steeds ergens tussen 22.00 en 22.30 uur. En dat is niet goed voor de kijkcijfers.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Bert Kranenbarg (foto: © KRO-NCRV 2016)

Ferry Maat gastpresentator in 'Bert op 5'

Vrijdagmiddag presenteert Bert Kranenbarg samen met Ferry Maat het programma 'Bert op 5' op NPO Radio 5. Ferry Maat is niet alleen gastpresentator, maar ook gasthoofdredacteur. Hij bepaalt mee welke actuele onderwerpen aan bod komen.

logo Netflix logo

Ontdek 'Star Trek: Discovery' vanaf 25 september op Netflix

Netflix maakt bekend dat vanaf 25 september wekelijks op maandag een nieuwe aflevering van 'Star Trek: Discovery' te zien zal zijn voor abonnees.

NPO 2

Speelfilms bij de NTR: 'Wadjda', 'Rock the Casbah' en 'La Vache'

Volgend weekend zijn bij de NTR op NPO 2 drie speelfilms te zien. We zetten de korte inhoud even op een rijtje.

Eurosport

Eurosport drie dagen live op Moto GP-toer in Assen

Het Moto GP-circus strijkt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni weer neer in Nederland. De verrichtingen van de mondiale motorsport-top op het TT-circuit van Assen zijn alle drie de dagen live te volgen via Eurosport 1 en de Eurosport Player.

VPRO Logo V3

Donderdag in '3Doc': Senna

'3Doc: Senna' geeft een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de op 1 mei 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. Verteld met enkel archiefmateriaal volgt de documentaire Senna bij zijn korte carrière.

'Kinderen voor Kinderen' (foto: © VARA 2017)

Kinderen voor Kinderen maakt lied voor én door kinderen die opgroeien in armoede

Kinderen voor Kinderen zet zich al 38 jaar in voor talentontwikkeling. Met de kinderen van het eigen Koor maar ook door kinderen in het hele land te stimuleren om te zingen en te dansen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Buddy Vedder (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Stoere jongens en meiden gezocht voor 'Smart & Dart' op NPO Zapp

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar, kun jij goed darten en weet je teamgenoot antwoord op alle vragen (of andersom)? Geef je dan voor 26 juni op als duo voor de nieuwe quiz 'Smart & Dart' op Zapp!

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Slimste Mens' zoekt publiek - OPROEP

Producent Skyhigh TV en KRO-NCRV zijn nog steeds op zoek naar een enthousiast publiek om weer een geweldige nieuwe serie te maken van 'De Slimste Mens'.

Lees meer
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer