'40 Dagen Zonder Seks' voor deelnemers vooral confrontatie met zichzelf

Na acht jaar komt '40 Dagen Zonder Seks' terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen.

Door middel (...)

Lees meer
'De Rijdende Rechter' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Nieuw seizoen van 'De Rijdende Rechter'

'De Rijdende Rechter' meester John Reid gaat in de eerste aflevering van het seizoen naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning.

Lees meer
'Brandpunt' (KRO-NCRV)

'Brandpunt': DNA als laatste kans

Samen met Marcia Engel en Fiona Teggatz van Plan Angel reist verslaggever Aart Zeeman naar Bogota om biologische ouders te helpen eindelijk hun verdwenen kinderen te vinden.

Lees meer
'Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond' (AVROTROS)

Jan Smit maakt volledige line-up van 'Muziekfeest van het Jaar' bekend

Maandag heeft Jan Smit bij 'RTL Boulevard' de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekendgemaakt: Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

Lees meer
David Guetta, Martin Garrix en Melanie C dinsdag bij 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL 2017)

David Guetta, Martin Garrix en Melanie C dinsdag bij 'RTL Late Night'

Humberto Tan ontvangt komende dinsdag een tafel vol internationale sterren. Uniek aan tafel zijn twee van de beste dj’s van de wereld. David Guetta en Martin Garrix schuiven aan naar aanleiding van het Amsterdam Dance Event.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Veronica TV verwerft rechten kwalificatiewedstrijden OranjeLeeuwinnen

De kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden zijn exclusief te zien bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven.

Sonja Barend Award 2017

Shortlist Sonja Barend Award: Janine Abbring, Wilfried de Jong en Jeroen Pauw

De VARAgids heeft de shortlist van de Sonja Barend Award 2017 bekendgemaakt. Drie interviewers kunnen de prijs dit jaar winnen. De afgelopen weken is door een vakjury gestemd op de longlist van de tv-interviewprijs.

Derk Bolt (foto: KRO - © Yvette Wolterinck 2014)

Maandag in 'Spoorloos': verlaten door de liefde van haar leven

De Braziliaanse Helena is 19 als ze zwanger raakt van haar jeugdliefde Luiz. Helena staat er na de geboorte van haar kind alleen voor in het leven, want op geld of steun van haar familie hoeft ze niet te rekenen.

NTR logo V3

Arjan van der Grijn en Alex Boogers in 'Kunststo Radio'

Na de val van de Muur en het uiteenvallen van de Sovjet-Unie lijkt het communisme weggeraakt in de vergetelheid van de geschiedenis. Fotograaf Jan Banning documenteert met zijn serie ‘Red Utopia’ in diverse uithoeken van de wereld de nog levende restanten van deze ideologie, die zo bepalend is geweest voor de twintigste eeuw.

logo Andere Tijden logo

'Andere Tijden Special':100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober a.s. is het precies 100 jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov.

'3 Op Reis Midweek' (foto: © BNNVARA 2017)

Een dagelijks portie reissnacks in '3 op Reis Midweek'

Vanaf maandag 16 oktober wordt in '3 op Reis Midweek' de nodige reisinspiratie de huiskamer ingeslingerd. In dit dagelijkse reismagazine wordt een nieuw reisavontuur van een BNNVARA-presentator afgewisseld met de mooiste fragmenten van reisprogramma’s uit binnen- en buitenland.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Team Vermissingen' (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2017)

Gezamenlijke zoektocht 'Team Vermissingen' bij SBS6

Vanaf woensdag 11 oktober gaat SBS6 er alles aan doen om vermissingszaken op te lossen in 'Team Vermissingen'. Het team wordt aangevoerd door Rik van de Westelaken, die het nieuwe programma live vanuit de studio presenteert.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

De fonkelnieuwe programmering van MAX

Maandag vertoonde MAX de eerste aflevering van MAX’ nieuwste serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' aan de pers. Maar, dit is uiteraard niet het enige wat komende periode bij MAX te zien is.

Lees meer
logo sbs6 logo

Zes onopgeloste moordzaken centraal in nieuw SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht'

Het nieuwe SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht' brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen.

Lees meer