Back to basics in nieuw seizoen 'De Zomer Voorbij'

'De Zomer Voorbij' gaat dit seizoen terug naar haar roots: de camping. Niks geen luxe villa's meer met mooie zwembaden, maar gewoon weer op de teenslippers met een toiletrolletje onder de arm naar (...)

Lees meer
EenVandaag logo

'EenVandaag' vraagt zich af of de wereld onveiliger wordt

Onthoofdingen door IS, de ramp met MH17, ebola in Afrika, de dreiging van Poetin, burgeroorlog in Oekraïne, protesten in de Schilderswijk en een oorlog in Gaza: het slechte nieuws buitelt deze zomer over elkaar heen.

Lees meer
Cees Grimbergen (foto: MAX - © Mike Roelofs 2014)

Woensdag in 'Hollandse Zaken': in de wurggreep van de bank

Woensdagavond in 'Hollandse Zaken': Hoe kleine bedrijven in de wurggreep van de bank zitten. Hun kredieten worden stopgezet, ze betalen een rente van soms wel 11 procent en ze lijden financiële schade door rentederivaten.

Lees meer
'The Undateables' (foto: © BNN 2014)

Nieuw seizoen van 'The Undateables' bij BNN

Een spannende date begint meestal met verleidelijk glimlachen, een knipoog en wat geflirt. Maar wat als je dwerggroei hebt? Of als je doof bent? Hoe pak je dat aan als je het syndroom van Down hebt of autistisch bent?

Lees meer
'3Onderzoekt' over studentenprostitutie

Studentenprostitutie in '3Onderzoekt' bij de EO

Escortbureaus krijgen steeds vaker aanmeldingen van jonge studentes die hun studiebeurs willen aanvullen met betaalde seks. '3Onderzoekt' vraagt zich af: wat bezielt deze studentes?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

National Geographic Channel Logo NGC Logo V3

Unieke tocht Engelandvaarders op National Geographic Channel

In april 2014 vertrok een piepklein open houten bootje van de Zuid-Hollandse kust op weg naar Engeland. Een reis van meer dan 260 kilometer over de ruige en onvoorspelbare Noordzee.

Anouk Smulders (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2014)

Anouk Smulders presenteert 'Celebrity Pole Dancing' bij RTL 5

Anouk Smulders presenteert vanaf zondag 14 september 'Celebrity Pole Dancing'. De presentatrice is vijf weken lang te zien bij RTL 5 met dit programma waarin twaalf bekende Nederlanders paaldansend de strijd met elkaar aangaan.

'Opsporing Verzocht' (AVRO)

Dinsdag weer 'Opsporing Verzocht' bij de AVRO op NPO 1

Dinsdagavond zendt AVROTROS 'Opsporing Verzocht' om 21.15 uur live uit. In deze uitzending wordt, onder voorbehoud van de actualiteit, aandacht besteed aan onderstaande zaken.

RTL 8 logo V3

Kijkcijfers: augustus beste maand ooit voor RTL 8

Augustus is de best bekeken maand ooit voor RTL 8. De vrouwenzender scoorde in de doelgroep vrouwen 20-49 jaar een zenderaandeel van 4,6%.

'Dit is de Dag'

Sluiting Masion de Bonneterie in 'Dit is de Dag Reportage'

Na 125 jaar sluit huismeester Moes eind augustus voor de allerlaatste keer de deuren van een beroemd kledinginstituut. Maison de Bonneterie verdwijnt.

NTR logo V3

Ben Groenendijk stopt als hoofdredacteur bij de NTR

Ben Groenendijk treedt met ingang van vandaag terug als hoofdredacteur Jeugd, Educatie, Wetenschap en Geschiedenis bij de NTR. Media directeur Carel Kuyl zal deze functie tijdelijk a.i. waarnemen.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Anouk Smulders (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2014)

Anouk Smulders presenteert 'Celebrity Pole Dancing' bij RTL 5

Anouk Smulders presenteert vanaf zondag 14 september 'Celebrity Pole Dancing'. De presentatrice is vijf weken lang te zien bij RTL 5 met dit programma waarin twaalf bekende Nederlanders paaldansend de strijd met elkaar aangaan.

Lees meer
Net 5 logo v3 net5 logo

Nieuw bij Net5: 'Het Kinderziekenhuis' vanaf 2 september

In 'Het Kinderziekenhuis' worden de jonge patiënten, hun ouders, artsen en verpleegkundigen op verschillende afdelingen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gevolgd.

Lees meer
'Totally Fit Kidz' (foto: RTL Telekids - © RTL Nederland 2014)

Kids leren alles over gezonde leefstijl in 'Totally Fit Kidz'

Dit najaar is het nieuwe programma 'Totally Fit Kidz' te zien bij RTL Telekids. Presentatrice en danseres Ingrid Jansen en tv-kok Mathijs Vrieze leren basisschoolkinderen en hun ouders over gezonde voeding en beweging.

Lees meer