Derde speelronde Europa League met Feyenoord en PSV bij RTL 7

Donderdag 23 oktober komen Feyenoord en PSV weer in actie tijdens de derde speelronde van de Europa League. De wedstrijden van beide clubs zijn live te volgen bij RTL 7.

Feyenoord start om 19.00 (...)

Lees meer
NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Sonny Rollins – Morgen speel ik beter

De 84-jarige Sonny Rollins wordt alom gezien als de beste saxofonist ter wereld. De mediaschuwe icoon leidt een teruggetrokken bestaan om zich volledig te kunnen concentreren op zijn muziek.

Lees meer
RTL 4 logo V3 2013

Wereldberoemde opvoed-expert Jo Frost gaat Nederlandse gezinnen helpen

Jo Frost, de wereldberoemde Britse opvoed-expert, komt naar Nederland. Voor een nieuw RTL 4-programma gaat ze Nederlandse ouders coachen om de problemen die zij ondervinden bij het opvoeden van hun kinderen zelf zo goed mogelijk op te lossen.

Lees meer
logo NPO Radio 4 logo

'Podium' live vanaf de Cello Biënnale in Amsterdam

Het Radio 4-actualiteitenprogramma 'Podium' komt woensdag 22 oktober live vanaf de Cello Biënnale in Amsterdam. Vanaf 16.00 uur is er live muziek, gespeeld door prijswinnaars van eerdere edities van het Cello Biënnale-concours.

Lees meer
Seth Gaaikema

NPO Best brengt hommage aan Seth Gaaikema

Het themakanaal NPO Best staat vanavond stil bij het overlijden van cabaretier, vertaler en tekstschrijver Seth Gaaikema.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Arena'

Discussie over katholieke seksuele moraal in 'Arena'

Moet de rooms-katholieke kerk meer ruimte bieden aan homo's en mensen die gescheiden zijn? Veel Nederlandse katholieken vinden van wel, maar een vergadering van bisschoppen besloot dit weekend anders.

logo AVROTROS logo

Bijzondere en zeer waardevolle juwelen in 'Tussen Kunst & Kitsch'

Aanstaande woensdag is er een bijzondere juwelenset te zien in het AVROTROS-programma 'Tussen Kunst & Kitsch'. Ditmaal presenteert Nelleke van der Krogt het programma vanuit het Fries Museum in Leeuwarden.

NPO Zapp

'Zappbios: Tony tien' op NPO Zapp

Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister.

Humberto Tan in 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2014)

John Cleese woensdag te gast bij 'RTL Late Night'

Niemand minder dan 's werelds grootste komiek John Cleese neemt woensdag 22 oktober plaats aan tafel bij Humberto. Cleese veranderde met zijn optredens in series en films voorgoed het aanzien van de Engelse humor.

Netflix

Original-dramaserie 'Between' op Netflix

De televisiestations van City, online televisie- en filmnetwerk Netflix en videostreamingdienst shomi kondigen vandaag de productie van een nieuwe, premium dramaserie aan: 'Between'.

NTR logo V3

'College Tour' strikt Bill Gates, Anouk EN extra aflevering met John Cleese

Maandagmorgen zijn door Twan Huys in de ochtendshow van Giel Beelen de laatste twee namen van dit seizoen van het NTR-programma 'College Tour' bekendgemaakt.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'De Beste Zangers van Nederland' (foto: © AVROTROS 2014)

Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Lees meer
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer
'HUA TV' (foto: Veronica - © SBS Broadcasting 2014)

Ruben van der Meer brengt sketches bij Veronica

Vanaf 15 september zorgt Ruben van der Meer elke maandag voor humor om te lachen bij Veronica. In het sketchprogramma 'HUA TV' zijn korte grappige mini films te zien met de acteur en cabaretier in de hoofdrol.

Lees meer