RTL viert 25-jarig jubileum samen met kijker en stichting Het Vergeten Kind

Ter ere van het 25-jarige jubileum van RTL in Nederland neemt RTL 4 de kijker op zaterdag 1 november mee terug in de tijd.

Bovendien gaat het multimediabedrijf een grootschalige en intensieve (...)

Lees meer
EenVandaag logo

Vrijdag in 'EenVandaag': nog geen 'Event Safety Guide' in Nederland

Veiligheidsexpert Syan Schaap is verontwaardigd omdat er nog steeds geen 'Event Safety Guide' bij alle gemeentes ligt. De 'Event Safety Guide' is een handboek met daarin de regels voor het veilig organiseren van evenementen.

Lees meer
RTL Lounge

RTL Lounge viert vijfjarig bestaan

RTL's digitale vrouwenzender RTL Lounge bestaat vandaag vijf jaar. Sinds de lancering op 2 2009 oktober is RTL Lounge uitgegroeid tot een volwaardig 360 graden platform, met behalve een televisiezender ook een digitaal radiostation (RTL Lounge Radio) en een zeer succesvolle eigen concertreeks in de Heineken Experience in Amsterdam (RTL Lounge Live).

Lees meer
Ana Henriques

Ana Henriques nieuwe zendermanager Net5

Vanaf 1 november zal Ana Henriques aantreden als nieuwe zendermanager van Net5 bij SBS Broadcasting. Ana gaat de dagelijkse leiding van de zender op zich nemen en zal verantwoordelijk zijn voor de programmering en het imago van Net5.

Lees meer
Omroep Max Logo V3

'MAX Muziekspecial': Guido's Orchestra: Back Home

Vrijdag 3 oktober, om 17.35 uur op NPO 2 zendt MAX het tweede deel uit van Guido's Orchestra: Back Home. Orkestleider Guido Dieteren neemt u tijdens dit concert mee in de 'pop meets classic'-wereld van zijn poporkest, bestaande uit jonge en energieke musici.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NOS logo V3

WK turnen live bij de NOS

Van vrijdag 3 tot en met zondag 12 oktober komt de mondiale turntop in actie tijdens het WK in Nanning (China). Alle finales zijn live te volgen bij NOS Sport op NPO 1 en NOS.nl.

NTR logo V3

Vrijdag in 'College Tour': Afrojack

Vrijdag vervolgt 'College Tour' op NPO 3 het seizoen met één van de beste DJ’s ter wereld Afrojack. De Hollywood Reporter noemt hem een 'Global pop icon, ready to conquer the world'.

'Opgelicht?!' (foto: © TROS 2013)

AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' wint Anti Fraude Award 2014

Tijdens het eerste Fraude Film Festival in filmmuseum EYE te Amsterdam heeft het AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' de Anti Fraude Award 2014 gewonnen.

'Hemelbestormers' (foto: © Evangelische Omroep 2014)

'EO 3Doc Hemelbestormers' in premiere op IDFA en eind december bij de EO

Documentairemaker Geertjan Lassche komt op het IDFA in november met een nieuwe extreme film: hij reist mee met een Himalaya-expeditie.

'De Jeugd van Tegenwoordig' (foto: VARA - © Topbillin 2014)

'DWDD' presenteert vier nieuwe afleveringen van 'DWDD SATURDAY NIGHT: De muziekavond van...'

In oktober en november presenteert 'De Wereld Draait Door' een nieuwe reeks van vier afleveringen van 'DWDD Saturday Night: De muziekavond van...'.

Tom & Jerry

Wie heeft de leukste Tom & Jerry?

Familiezender Boomerang zendt in november gloednieuwe afleveringen uit van de iconische serie 'The Tom & Jerry show'. Om dat te vieren organiseren TrosKompas en Boomerang met dierendag een bijzondere fotowedstrijd.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'De Beste Zangers van Nederland' (foto: © AVROTROS 2014)

Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Lees meer
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer
'HUA TV' (foto: Veronica - © SBS Broadcasting 2014)

Ruben van der Meer brengt sketches bij Veronica

Vanaf 15 september zorgt Ruben van der Meer elke maandag voor humor om te lachen bij Veronica. In het sketchprogramma 'HUA TV' zijn korte grappige mini films te zien met de acteur en cabaretier in de hoofdrol.

Lees meer