Carlo Boszhard terug op zondag met 'Carlo's TV Café'

Vanaf zondag 11 oktober is het begin van de zondagavond van RTL 4 weer van Carlo Boszhard. Zonder Irene Moors, maar mét een heel eigen en gloednieuwe personalityshow waarin al Carlo's talenten samen (...)

Lees meer
10 Jaar Omroep MAX

Tien jaar MAX feestweek start zondag

Vanaf zondag 11 oktober staan diverse MAX live-programma's, zowel op radio als televisie, een week lang in het teken van MAX' tiende verjaardag.

Lees meer
Hakim in 'Vals Plat' (foto: NTR - © Wim Kluvers 2015)

Nieuwe afleveringen 'Vals Plat' vanaf zondag

De NTR brengt vanaf zondag 11 oktober een nieuwe serie van zeven afleveringen van het programma 'Vals Plat'. Programmamakers afkomstig uit verschillende culturen schetsen een persoonlijk beeld van de veranderende samenleving aan de hand van eigenzinnige portretten van Nederlanders met een bijzonder verhaal.

Lees meer
'Vrijen in Vrijheid' (foto: NTR - © Stefan Ammerlaan 2015)

Docu 'Vrijen in Vrijheid' op National Coming Out Day op NPO 3

Op 11 oktober, National Coming Out Day, zendt de NTR de documentaire Vrijen in vrijheid uit. Vrijen in vrijheid gaat over het liefdesexperiment Love Exchange dat plaatsvond tijdens Amsterdam Gay Pride 2015.

Lees meer
Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

Hadewych Minis en het Storioni Trio in 'Podium Witteman'

In 'Podium Witteman', het wekelijkse muzikale feest van de NTR op zondag, ontvangt presentator Paul Witteman deze week o.a. actrice en zangeres Hadewych Mynis. Zij gaat samen met Mike Boddé optreden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO 1

Documentaire 'Dutch Marines Rowing Challenge' bij Omroep MAX

Zondag 11 oktober zendt MAX om 18.10 uur op NPO 1 een documentaire uit van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC).

TVV V3 Djazz.tv logo

Ben van den Dungen op 'De Bank' bij DJAZZ.tv

Saxofonist Ben van den Dungen stelt zondag 11 oktober zijn favoriete televisieavond samen bij muziekzender DJAZZ.tv. Vanaf 20.00 uur is hij te gast in 'De Bank', het maandelijkse programma waarin prominenten uit de Nederlandse jazzscene carte blanche krijgen om de programmering naar hun hand te zetten.

Kanidates 'K3 zoekt K3' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2015)

10 meisjes geselecteerd voor liveshows 'K3 zoekt K3'

De auditieafleveringen zijn achter de rug. De bootcamp is afgerond. 'K3 Zoekt K3' zet de eindsprint in naar een spannende ontknoping.

'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2015)

Maaike Ouboter in 'Grand Cafe Kranenbarg'

Zaterdag is Maaike Ouboter te gast in 'Grand Café Kranenbarg' en ze neemt haar favoriete popmuziek mee. Ze vertelt aan Bert Kranenbarg hoe ze heimwee krijgt van een nummer van Queen en hoe ze zich veilig voelt bij de stem van Jacqueline Govaert van Krezip.

Vara logo V3

VARA koopt documentaire 'The Man Who Mends Woman' aan

De VARA heeft de documentaire 'The Man Who Mends Woman' aangekocht, over het werk van de Congolese gynaecoloog Denis Mukwege.

'Roadtrippers' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2015)

Competitief reisprogramma 'Roadtrippers' nieuw bij RTL 5

Vanaf zaterdag is 'Roadtrippers' te zien bij RTL 5. In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Roadtrippers' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2015)

Competitief reisprogramma 'Roadtrippers' nieuw bij RTL 5

Vanaf zaterdag is 'Roadtrippers' te zien bij RTL 5. In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

Lees meer
'Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub' (foto: RTL Telekids - © RTL Nederland 2015)

Magische krachten en onopgelost mysterie in 'Kattenoog' op RTL Telekids

Vanaf 5 oktober gaat de nieuwe dramaserie 'Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub' van start bij RTL Telekids. Iedere schooldag rond 16.40 uur kunnen kinderen griezelen bij deze spannende maar ook humoristische serie.

Lees meer
'3 Op Reis' (foto: BNN - © Jesaja Hizkia 2015)

Dennis Storm in de voetsporen van James Cook in nieuw seizoen '3 Op Reis'

De meeste zomerse vakantiegangers hebben hun koffers inmiddels uitgepakt, maar de tassen van de '3 op Reis'-presentatoren blijven het hele jaar ingepakt!

Lees meer