Op zoek naar een nieuwe perfecte match in 'Married At First Sight'

Ruim 1000 single mannen en vrouwen hebben zich aangemeld voor een nieuw seizoen van 'Married At First Sight'. Vanaf dinsdag 28 februari is bij RTL 4 te zien hoe acht deelnemers op basis van (...)

Lees meer
'Tijd voor Meldpunt!' (foto: © Omroep MAX 2015)

Dinsdag in 'Meldpunt!': eerlijkere selectie voor vergoeding buikwandcorrectie

Wie heeft recht op vergoeding van een buikwandcorrectie na een maagverkleining? De selectie hiervoor is nu willekeurig, maar daar komt verandering in. Daarover gaat 'Meldpunt!' dinsdag. En ook over de vraag: heeft een weduwe recht op het pensioen van haar overleden man als hij dit nooit heeft opgehaald?

Lees meer
'Stem van Nederland' (foto: SBS6 - © SBS Nederland 2017)

Alle lijsttrekkers werken mee aan 'Stem van Nederland'

Alle lijsttrekkers van de acht grootste partijen in de peilingen (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, SP en 50Plus) werken mee aan het nieuwe SBS6-programma 'Stem van Nederland'.

Lees meer
KRO-NCRV De Rijdende Rechter Mr. John Reid

Dinsdag in 'De Rijdende Rechter': niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust.

Lees meer
Jan Kooijman (foto: © KRO-NCRV 2016)

Nick heeft het moeilijk in 'Hij is een Zij'

In 'Hij is een Zij' volgt Jan Kooijman een jaar lang transgender jongeren in hun dagelijks leven. Eveline (34) is geopereerd in Thailand. Na een maand herstel mag ze eindelijk naar huis.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Sacha de Boer (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Brandpunt': Hoe Den Haag verdween uit de Veenkoloniën

In aanloop naar de verkiezingen brengt 'Brandpunt' de driedelige serie Op Eigen Kracht. Drie thematische specials over plekken in Nederland waar wordt gepeild in hoeverre burgers zich afhankelijk voelen van de politiek.

logo MAX V3 MAX logo V3

Verslag van carnaval in Brabant én Oldenzaal op MAX

Carnaval komt eraan! Op dinsdag 28 februari om 16.00 uur op NPO 1, op de laatste dag van het feest, zendt MAX wederom de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten uit. Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant.

'Totally Fit Kidz' (foto: RTL Telekids - © Robin Kamphuis 2017)

Derde seizoen 'Totally Fit Kidz' start bij RTL Telekids

Vanaf april is het tv-programma 'Totally Fit Kidz' weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

'RTL 7 Fight Night' presenteert absolute kraker tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko (foto: RTL 7 - © RTL 2017)

'RTL 7 Fight Night' presenteert absolute kraker tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko

Zaterdag 29 april staan Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40) voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar vooral hard tegen hard.

'Pauw & Jinek' (foto: BNN-VARA/KRO-NCRV - © Wessel de Groot 2017)

Eerste uitzending 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen'

In 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' praten Eva Jinek en Jeroen Pauw met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de komende verkiezingsstrijd.

Sybrand Niessen (foto: Omroep MAX - © Mike Roelofs 2014)

'Droomhuis Gezocht' op Ibiza

Kijk maandag 27 februari om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van 'Droomhuis Gezocht'! Sybrand Niessen helpt Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene bij hun zoektocht naar een huis op het Spaanse eiland Ibiza.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Totally Fit Kidz' (foto: RTL Telekids - © Robin Kamphuis 2017)

Derde seizoen 'Totally Fit Kidz' start bij RTL Telekids

Vanaf april is het tv-programma 'Totally Fit Kidz' weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

Lees meer
'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

'Janzen & van Dijk' zoeken publieksjury

In het nieuwe RTL 4 zaterdagavond programma ‘Janzen & van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ luiden Chantal Janzen en Wendy van Dijk de huwelijksklokken. Twee gezinnen nemen het in de studio tegen elkaar op met als doel het winnen van een mooi geldbedrag voor hun droombruiloft.

Lees meer
Miljuschka Witzenhausen in 'Topchef Academy' (foto: RTL 5 - © Jasper Suyk 2017)

Zoektocht naar nieuwe TV-chef in 'Topchef Academy'

Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt RTL, vanaf maart, een ultieme kans.

Lees meer