Weggevallen aflevering 'Wie is de Mol?' vrijdagavond te zien

AVROTROS zendt vanavond om 20.30 uur de vijfde aflevering van 'Wie is de Mol?' uit op NPO 1. Deze uitzendingen stonden gepland voor gisterenavond, maar zijn vanwege de omstandigheden bij de NOS komen (...)

Lees meer
'Dit is de Dag Reportage'

'Dit is de Dag Reportage' verbleef 6 maanden in armste dorp van Nederland

Het valt nog net niet van de kaart. Maar het ligt wel bijna in Duitsland; Oude Pekela. Er is hoogstwaarschijnlijk geen dorp in Nederland dat een slechter imago heeft dan dit: voor veel Nederlanders staat het Groningse dorp gelijk aan armoede, inteelt en werkloosheid.

Lees meer
'The Tom & Jerry Show' (foto: © Boomerang 2014)

Tom & Jerry vieren 75ste verjaardag

Volgende week vieren Tom en Jerry hun 75e jubileum. Het iconische dierenduo, dat niet met maar ook niet zonder elkaar kan, weet al generaties lang iedereen te boeien met hun oneindige kat- en muisspelletjes.

Lees meer
RTL 4 logo V3 2013

Voorbijgangers onverwacht in hilarische situaties in 'Push The Red Button'

Wat kan er allemaal gebeuren als je zomaar op een onbekende rode knop drukt? Het nieuwe candid camera-programma van RTL 4, 'Push The Red Button', laat dat op zaterdag 31 januari en zaterdag 7 februari zien.

Lees meer
HBO

Elton John maakt nieuwe HBO-serie 'Virtuoso'

De Amerikaanse televisiezender HBO heeft aan Elton John toelating gegeven voor de opnames van de pilot van 'Virtuoso'. De opnames beginnen komende lente in Hongarije in de hoofdstad Boedapest, dat meldt het Amerikaanse magazine Variety.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NOS logo V3

Gewapende man dringt NOS-studio binnen - VIDEO

het Achtuurjournaal op NPO 1 kon donderdagavond niet uitgezonden worden. Een gewapende man was de gebouwen van de nieuwsomroep binnengedrongen en eiste zendtijd.

Henkjan Smits en Georgina Verbaan in jury 'Popster!' (foto: SBS - © SBS Broadcasting Elvin Boer 2015)

Georgina Verbaan en Henkjan Smits in jury 'Popster!'

Georgina Verbaan en Henkjan Smits zijn binnenkort wekelijks te zien bij SBS6 als juryleden van de nieuwe vrijdagavondshow voor de hele familie: 'Popster!'. Ze gaan op zoek naar de allerleukste poppenacts van Nederland.

Cartoon Network

Cartoon Network introduceert anti-pesten campagne

Pesten is nog altijd een groot probleem onder kinderen op de basisschool. Uit onderzoek* is gebleken dat 71,5% van de basisschoolleerlingen in de klas te maken heeft met pesten.

'Man Bijt Hond' logo V3

Wie wint de felbegeerde 'Man Bijt Hond' Oscar?

In aanloop naar de Oscarverkiezing op zondag 22 februari brengt NCRV's 'Man Bijt Hond' voor de tweede keer een speciaal eerbetoon aan deze bijzondere filmprijs met de 'Man Bijt Hond Oscarverkiezing'.

NTR logo V3

'NTR Academie' vrijdag over Ennio Morricone

In 'NTR Academie' zijn iedere werkdag om 23.00 uur boeiende gesprekken te horen met gasten die ertoe doen. Een uur lang is 'NTR Academie' gewijd aan de Italiaanse componist Ennio Morricone, beroemd vanwege zijn filmmuziek.

La Vuelta Ronde van Spanje Tour of Spain

NOS verlengt contract Ronde van Spanje

De NOS heeft de uitzendrechten voor de Vuelta verlengd tot 2020.De Ronde van Spanje geldt als een van de drie belangrijkste wielerrondes, naast de Ronde van Frankrijk en de Ronde van Italië.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'3 Op Reis Backpack' (foto: © BNN 2015)

Geraldine en Jan nemen kijkers mee op reis in '3 Op Reis Backpack'

'Mag ik je koffer dragen?', 'Ik wil jouw baan!', 'Geef me één kans om te bewijzen dat ik dit ook kan.' Al jaren stromen dit soort berichten binnen bij '3 op Reis'.

Lees meer
'When Will I Be Famous?!' (RTL 5)

RTL 5 zoekt nieuwe realityster met 'When Will I Be Famous?!'

RTL 5 staat bekend om haar populaire realityseries. Het Haagse koppel Samantha & Michael en de Tilburgse stylist Roy Donders vermaken de kijker al seizoenen lang met hun bewogen levens en onlangs is pornoster Bobbi Eden daar bijgekomen.

Lees meer
'Eigen Huis & Tuin' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2014)

'Eigen Huis & Tuin' op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen

'Eigen Huis & Tuin' gaat na ruim twintig jaar ervaren wat het niveau is van de klussende en tuinierende vrouwen van ons land.

Lees meer