Vlogger BeautyNezz en Bart Boonstra samen in nieuwe Nickelodeon show 'Joy & Bart'

Vanaf 26 juni zijn YouTube-sensatie Joy, bekend van haar vlog-kanaal BeautyNezz, en presentator Bart Boonstra iedere zondag op Nickelodeon te zien in hun tv-programma 'Joy & Bart'.

Het programma (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Blij met de Buren' in Italië

In de derde aflevering van 'Blij met de Buren' laat Fons de Poel zich begeleiden door de vrolijke Italiaanse taxichauffeur Giancarlo. Hij neemt ons mee door een natie die eigenlijk vooral een verzameling streken is, met Romeinen, Sicilianen, Napolitanen, Venetiërs.

Lees meer
NPO Zapp

Zondag in 'Zapp Echt Gebeurd': Het meisje van 672K

'Het meisje van 672k' is een 'coming of age' film over de eigenzinnige 15-jarige Annegien uit Utrecht die met haar creatieve talent opvalt in het virtuele landschap van Youtube en Instagram.

Lees meer
NOS logo V3

Volg de TT Assen bij de NOS

De NOS doet zondag 26 juni rechtstreeks verslag van de 86e editie van de TT Assen op televisie, radio en via NOS.nl. In een extra lange uitzending van 'NOS Studio Sport' op NPO 1 en op NOS.nl (10.45-14.50 uur) zijn de Moto3, de Moto2 en de MotoGP rechtstreeks te volgen.

Lees meer
logo Andere Tijden logo

'Andere Tijden' herhaalt special De laatste verzetsstrijders

Op veler verzoek herhaalt 'Andere Tijden' (NTR/VPRO) de indrukwekkende special 'De laatste verzetsstrijders' van 4 mei jl. Bruggen opblazen ingewikkeld? Een kind weghalen bij zijn ouders, dat is pas moeilijk.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Christmas Show 2016' (RTL Nederland)

'The Christmas Show' met Nicolette van Dam terug in Ziggo Dome

Na het succes van vorig jaar keert de spectaculaire familieshow 'The Christmas Show' terug in de Ziggo Dome. Met een geheel nieuwe show wordt de Amsterdamse poptempel op 24 en 26 december opnieuw omgetoverd tot een groot winter wonderland.

logo MAX V3 MAX logo V3

Manon Bollegraf, Auke Kok en Jop Ubbens bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 25 juni tot en met vrijdag 1 juli komen er weer leuke en boeiende gasten langs bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Onder anderen Manon Bollegraf, Auke Kok en Jop Ubbens zijn te gast.

Humberto Tan in 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2014)

'RTL Late Night' met Brexit en special Coldplay

'RTL Late Night' komt vrijdagavond met een extra lange uitzending. Het eerste half uur gaat Humberto Tan, aan tafel, in op de actuele ontwikkelingen en de gevolgen van Brexit.

'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2015)

'Grand Café Kranenbarg' met gast Esther Vergeer

Ze won 7 gouden medailles op 4 Paralympische Spelen. Na Londen in 2012 stopte ze met rolstoeltennis. Wat doet Esther Vergeer tegenwoordig? En wat is haar favoriete popmuziek?

NPO 2

Twee uitzendingen over Veteranendag bij de NOS

Op zaterdag 25 juni besteedt de NOS op twee momenten aandacht aan Veteranendag. In de middaguitzending van 12.50 uur tot 14.40 uur is op NPO 2 een live verslag te zien van het door koning Willem-Alexander af te nemen defilé.

'Twee aan Zee' (VARA)

VARA maakt nieuw zomers radioprogramma 'Twee aan Zee'

Vanaf 25 juni verruilt de VARA iedere zaterdag tussen 12 en 14 het vertrouwde Utrechtse café Florin voor Paviljoen Zeezicht in IJmuiden.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Ja Ik Wil... Een Taart' (RTL 4)

John Williams presenteert nieuw bakprogramma 'Ja, Ik Wil… Een Taart'

Eén bruidspaar en drie bruidstaarten staan centraal in het nieuwe RTL 4-programma 'Ja, Ik Wil... Een Taart'. Vanaf dit najaar presenteert John Williams deze gloednieuwe reality-bakshow.

Lees meer
'La Famiglia' (foto: AVROTROS - © Ahmet Polat 2016)

Dramaserie 'La Famiglia' met internationale cast vanaf 8 september bij AVROTROS

De opnames van de nieuwe dramaserie 'La Famiglia', van scenarioschrijfster Maria Goos, vinden momenteel plaats in Culemborg en dat houdt de stad al maanden in zijn greep.

Lees meer
logo SBS6 logo

SBS6 brengt 'Rad van Fortuin' terug en zoekt nieuwe Leo of Leontine

Komend najaar brengt SBS6 het legendarische spelprogramma 'Rad van Fortuin' dagelijks om 20.00 uur terug op televisie.

Lees meer