Negende seizoen 'Holland's Got Talent' knalt!

Met de start van 'Holland's Got Talent' vanaf 28 april bij RTL 4, is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond.

Presentator Johnny de Mol en de vierkoppige jury, (...)

Lees meer
World Fighting League op Spike (foto: Spike - © Viacom 2017)

Marloes Coenen presenteert komende vrijdagen 'Spike presents: World Fighting League'

Wat een fights, wat een spektakel, wat een event! Afgelopen zondag stonden tijdens het uitverkochte 'Spike presents: World Fighting League #5: Champion vs Champion' in TopSportCentrum Almere 3 toernooien en 8 superfights op het programma, waaronder de afscheidswedstrijden van twee atleten met een enorme staat van dienst: Rodney Glunder en Peter Aerts.

Lees meer
College Tour (NTR)

Nobelprijswinnaar Ben Feringa pleit voor open grenzen in 'College Tour'

Nobelprijswinnaar Professor Ben Feringa ziet een belangrijke maatschappelijke taak voor de wetenschap: 'In deze tijd, waarin gesproken wordt over grenzen, muren en barrières, is er meer dan ooit een taak voor ons als wetenschappers om grenzen te slechten', zegt chemicus Feringa in 'College Tour'.

Lees meer
NTR logo V3

Documentaire 'Paradijs Binnen Handbereik' op NPO 2

De Haarlemse tuin- en landschapsarchitect Piet Oudolf (1944) verwierf wereldfaam met creaties die de openbare ruimte voorgoed hebben veranderd – in Nederland én ver daarbuiten.

Lees meer
logo RTL logo

Vivienne de Leeuw benoemd tot nieuwe CFO RTL Nederland

Op woensdag 26 april maakt RTL Nederland bekend dat Vivienne de Leeuw per 1 mei wordt aangesteld als Chief Financial Officer (CFO). De Leeuw (42) werkt vanaf 1999 bij verschillende bedrijven in leidinggevende functies op het terrein van onder andere Corporate Finance en Investor Relations.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Astrid Joosten (foto: BNN-VARA - © Nick van Ormondt 2017)

Koninklijke onderscheiding voor Astrid Joosten

VARA-presentator Astrid Joosten, bekend van tv-programma's als '2 voor 12' en 'Kanniewaarzijn', heeft in De Nieuwe Kerk in Amsterdam een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

'De Rekenkamer' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Rekenkamer': wat kost een hotelovernachting en koekenpan?

Een weekendje Groningen, Maastricht of Amsterdam. Even lekker relaxen...tot je na afloop de hotelrekening betaalt. Een hotelkamer in Nederland kost gemiddeld zo'n 104 euro per nacht, een flink bedrag, maar waar is die prijs op gebaseerd?

'DWDD University: terrorisme' - Beatrice de Graaf (foto: © VARA 2015)

Beatrice de Graaf geeft nieuw college: 'DWDD University - Spionage'

Op 25 mei geeft hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht Beatrice de Graaf een nieuw college: 'DWDD University - Spionage'.

Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel (foto: NTR - © Wim Kluvers 2016)

Digitale gluurders in 'De Kennis van Nu'

Nog nooit werd ons dagelijks leven zo goed gedocumenteerd en geanalyseerd als nu. Elke website die we bezoeken, elke plek waar we inloggen en elk ticket dat we boeken wordt geregistreerd en opgeslagen.

logo MAX V3 MAX logo V3

MAX viert Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van vorig jaar viert MAX op donderdag 27 april Koningsdag wederom geheel in stijl op Paleis Soestdijk. De MAX-programma's 'Tijd voor MAX' en 'Hallo Nederland' zenden op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis.

NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Mapplethorpe – Look at the pictures

Het enige dat nog extravaganter is dan de foto's van Robert Mapplethorpe (1946 – 1989) is zijn eigen leven. De Amerikaan was geobsedeerd om beroemd te worden en schuwde geen middel.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer
'Het Instituut' (foto: NTR/BNN - © Wim Kluvers 2016)

Van Deudekom en Urgert zoeken weer mensen voor 'Het Instituut'

'Het Instituut', de serie die afgelopen najaar voor het eerst op NPO 1 te zien was, komt terug. Opnieuw sluiten Joep van Deudekom en Rob Urgert 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede en onderwerpen hen aan wetenschappelijke experimenten.

Lees meer
'Holland's Next Top Model 2017' (foto: RTL 5 - © RTL 2017)

Ook mannen kans op titel 'Holland's Next Top Model' 2017 - VIDEO

'Holland's Next Top Model' krijgt het aankomende seizoen een verrassende twist. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma kunnen zowel meisjes als jongens zich aanmelden voor de zoektocht naar hét model van dit moment.

Lees meer