Deelnemers 'Levenslang met Dwang?' roadtrippen door Thailand

In het nieuwe seizoen van het spraakmakende programma 'Levenslang met Dwang?' maakt Jan Kooijman met acht doodgewone mensen - die ongewild slachtoffer zijn van hun eigen dwangmatigheden – een (...)

Lees meer

Partijleiders in debat bij 'Pauw'

De politiek leiders van VVD, CDA, PvdA, SP, D66 en PVV staan op 11 maart tegenover elkaar in 'Pauw'. In het debat, met als ondertitel 'De slag om de Eerste Kamer'.

Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (...)

Lees meer
'Hemelbestormers' (foto: © Evangelische Omroep 2015)

EO-documentaire 'Hemelbestormers' wint DMFF Grand Prix Award

De EO-documentaire 'Hemelbestormers' (Killer Slope) van maker Geertjan Lassche is met de Grand Prix Award onderscheiden op het Dutch Mountain Film Festival.

Lees meer
Arie Boomsma (foto: © KRO 2014)

Het verhaal van Erik Jan Harmens in 'KRO De Wandeling'

Hoe vind je een geloofwaardig antwoord op je alcoholverslaving? Erik Jan Harmens (44) leefde jarenlang op de bodem. Een worstelend bestaan als schrijver/dichter met een burn-out, een echtscheiding, dierbaren die overlijden met als rode draad: zijn alcoholverslaving.

Lees meer
V3 EenVandaag V3 logo

'Radio EenVandaag' bezoekt alle twaalf provincies

Van maandag 2 tot en met dinsdag 17 maart staat 'Radio EenVandaag' van AVROTROS in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart.

Lees meer
'Droomhuis Gezocht' in Macedonië

Op zoek naar Zweedse stuga in 'Droomhuis Gezocht'

Presentator Sybrand Niessen gaat deze keer in het MAX-programma 'Droomhuis Gezocht' samen met Gerrit en Teunie naar een houten stuga in Zweden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Fred van Leer in 'Shopping Queens VIPS' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2015)

Fred van Leer gaat fashion fight aan met Bekende Nederlandse vrouwen

'Shopping Queens' keert terug met een spraakmakende VIP-editie. De dames die in 'Shopping Queens VIPS' de winkelstrijd aangaan, zijn namelijk allemaal bekend van muziek, mode of televisie.

'Bizarre Eters' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2015)

Groenteangst en kilo’s spaghetti met kaas in 'Bizarre Eters'

Dennis Weening volgt mensen met selectieve eetstoornis in 'Bizarre Eters'. Sommige zijn zwaar verslaafd aan bepaalde voedselsoort, andere hebben eetfobie. Voor alle deelnemers geldt dat ze lijden aan selectieve eetstoornis die hun leven erg moeilijk maakt.

BNN logo V3

BNN krijgt prijs voor 'Je Zal Het Maar Hebben' en 'Over Mijn Lijk'

BNN heeft de Zeldzame Engel Award gewonnen in de categorie media. Algemeen Directeur Gerard Timmer van BNN-VARA nam de award vandaag in ontvangst tijdens de Zeldzame Ziektedag in Arnhem.

Jett Rebel in 'RTL Lounge Live' (foto: RTL Lounge - © RTL Nederland 2015)

Topartiesten in gloednieuwe reeks 'RTL Lounge Live'

Zaterdagavond 28 maart gaat de concertreeks 'RTL Lounge Live' in de Heineken Experience weer van start. Niemand minder dan multitalent Jett Rebel opent het seizoen in één van de meest unieke locaties van Amsterdam.

Omroep WNL

Alexander Pechtold en Nikki Sterkenburg in 'WNL Op Zondag'

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam ontvangt Charles Groenhuijsen in de talkshow 'WNL Op Zondag' op NPO 1 gasten uit het nieuws.

KRO Logo V3

Deel 2 van de mensen achter het massaontslag in 'KRO Kruispunt'

Nederland kreeg de afgelopen tijd een golf aan reorganisaties en faillissementen voor de kiezen, waarbij tienduizenden mensen hun baan verloren.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

Reinbert de Leeuw in 'Podium Witteman'

Reinbert de Leeuw schuift aan om te praten over de Vierde symfonie van de Poolse componist Henryk Górecki. De Leeuw dirigeert de Nederlandse première van deze symfonie op zaterdag 14 februari, tijdens de 'NTR ZaterdagMatinee', in Het Concertgebouw.

Lees meer
Jochem van Gelder (foto: SBS6 - © SBS NL/Elvin 2014)

Jochem van Gelder presenteert nieuwe spelshow 'Kitsch of Kassa'

Jochem van Gelder presenteert vanaf woensdag 25 maart de nieuwe spelshow Kitsch of Kassa, waarin een kandidatenkoppel de waarde moet raden van allerlei bijzondere objecten.

Lees meer
'3 Op Reis Backpack' (foto: © BNN 2015)

Geraldine en Jan nemen kijkers mee op reis in '3 Op Reis Backpack'

'Mag ik je koffer dragen?', 'Ik wil jouw baan!', 'Geef me één kans om te bewijzen dat ik dit ook kan.' Al jaren stromen dit soort berichten binnen bij '3 op Reis'.

Lees meer