Beyoncé en Adele grote kanshebbers bij MTV Video Music Awards 2016

MTV maakte maandagavond de MTV Video Music Awards 2016-nominaties bekend. Een van de grootste kanshebbers is Beyoncé, die met 11 nominaties voor de video's van haar visual album Lemonade een (...)

Lees meer
De Gouden Televizier Ring 2016

Laatste voorronde Gouden Televizier-Ring 2016

Het Nederlandse publiek kan van dinsdag 26 juli tot woensdag 10 augustus de laatste vijf programma's en series kwalificeren voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016.

Lees meer
Cees Grimbergen in 'Hollandse Zaken' (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2015)

Woensdag in 'Hollandse Zaken': waar is de hoop?

Woensdag om 21.05 uur op NPO 2 bij MAX in 'Hollandse Zaken': waar is de hoop? Er lijkt geen einde aan te komen. Het zoveelste bloedbad in Frankrijk. Een staatsgreep in Turkije, gevolgd door grote onrust onder Turken in Nederland.

Lees meer
'Moeder, ik wil bij de Revue' (foto: Omroep MAX - © Dansopdedeel | Dreamstime.com)

Herbeleef 'Moeder, ik wil bij de Revue' bij MAX

Vanaf woensdag 27 juli zendt MAX iedere werkdag om 17.05 uur op NPO 1 'Moeder, ik wil bij de Revue' opnieuw uit. De succesvolle dramaserie met liedjes van Wim Sonneveld vertelt het verhaal van een jonge kolenboer die voor een dubbeltje geboren werd met het talent van een gouden tientje.

Lees meer
The Roast of Rob Lowe (foto: © Comedy Central 2016)

David Spade is Roast Master voor 'Comedy Central Roast of Rob Lowe'

Comedian en acteur David Spade mag zich straks de Roast Master noemen van de 'Comedy Central Roast of Rob Lowe'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Get Down' (foto: © Netflix 2016)

Nieuwe swingende trailer van 'The Get Down' (Netflix)

Netflix geeft een nieuwe blik op de nu al veelbesproken Netflix Original-serie 'The Get Down', een muzikaal spektakel van Oscar-genomineerd creator Baz Luhrmann.

'Holland's Next Top Model' - 2016 (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2016)

Personality is key in nieuw seizoen 'Holland's Next Top Model'

'Holland's Next Top Model' heeft een metamorfose ondergaan. Vanaf dinsdag 30 augustus is het populaire programma terug bij RTL 5 in een nieuw jasje.

Sky Radio

Sky Radio start online pop-up radiostation

Sky Radio breidt haar aanbod van online radiostations uit met een unieke pop-up playlist. Dit substation richt zich voor een bepaalde periode op één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteit.

NTR logo V3

Gerard Spong in 'De Wereld volgens Spong': F-16-piloten

De NTR komt op dinsdag 26 juli met een speciale reportage van Gerard Spong over F-16-piloten op luchtmachtbasis Volkel. In deze reportage krijgt Spong een unieke kijk achter de schermen op Volkel, waarbij hij F-16-piloten interviewt over hun rol in oorlogsgebieden in het Midden-Oosten.

'Idols 2016' (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2016)

RTL 5 weer op zoek naar kandidaten voor 'Idols'

'Droom jij je hele leven al van een zangcarrière? En wil je niets liever dan shinen op het podium? Geef je dan nu op...' Dat staat te lezen op de website van RTL 5.

'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Welke prominente Nederlander wordt deze zomer 'De Slimste Mens'?

Wie wordt deze zomer 'De Slimste Mens'? Vanaf maandag 25 juli keert de succesvolle kenniskwis 'De Slimste Mens' weer terug op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Holland's Next Top Model' - 2016 (foto: RTL 5 - © RTL Nederland 2016)

Personality is key in nieuw seizoen 'Holland's Next Top Model'

'Holland's Next Top Model' heeft een metamorfose ondergaan. Vanaf dinsdag 30 augustus is het populaire programma terug bij RTL 5 in een nieuw jasje.

Lees meer
Beau van Erven Dorens (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2015)

Beau van Erven Dorens trok op met daklozen

Voor het nieuwe programma 'The Amsterdam Project', dat dit najaar is te zien bij RTL 4, is Beau van Erven Dorens maandenlang opgetrokken met daklozen in Amsterdam. Hij vertelde daarover vrijdag in 'RTL Late Night'.

Lees meer
'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Wendy van Dijk presenteert 'Holland-België' bij RTL 4

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In 'Holland-België' gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

Lees meer