'Als Je Alles Hebt Gehad!' met Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw

Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw nemen op zondagavond de week door in het nieuwe televisieprogramma 'Als Je Alles Hebt Gehad!'.

Wat viel ze op? Waar staan ze graag nog even bij stil? En wat (...)

Lees meer
Katja Schuurman (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Memories': Op zoek naar Ola

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat.

Lees meer
'Dance Around the World' (foto: © KRO-NCRV 2018)

Jan en Ish leren de Schaardans in Peru

In het culturele reisprogramma 'Dance around the World' gaan Jan Kooijman en zijn goede vriend Ish Ait Hamou de wereld over om de meest bijzondere dansen te leren. Als voormalig modern danser en voormalig hiphopdanser hebben zij hun strepen in de danswereld wel verdiend, maar kunnen zij zich ook totaal onvoorbereid staande houden in onbekende danswerelden?

Lees meer
'Eindelijk Thuis' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Eindelijk Thuis': Reis terug naar je geboorteland

In het nieuwe programma 'Eindelijk Thuis' maakt presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland.

Lees meer
V3 Zapp logo (2012)

'De Adriaans im Schnee' op Zapp

De Adriaans zijn terug! De drie vrienden, Gertjan, Vincent en Thomas zijn op wintersport geweest en hebben Duitsland op zijn kop gezet.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Twan Huys (foto: NTR - © Marieke van der Velden 2018)

'College Tour': Michael Wolff

Michael Wolff is een schrijver en journalist. Hij zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury'.

logo RTL 5 logo RTL5 logo

Eerste mannelijke 'HNTM'-winnaar Montell op 'Models On Monday'

Na het succes van realityserie 'Models In Paris', waarin onder anderen model Famke Louise een kijkje gaf in haar modellenleven in de Franse hoofdstad, is het nu tijd voor 'Models In Cape Town'.

V3 logo FOX logo V3

'The Walking Dead’ is terug op FOX - VIDEO

De internationaal bekroonde hitserie 'The Walking Dead' keert eind deze maand terug op seriezender FOX. Vanaf maandag 26 februari wordt om 22.00 uur het achtste seizoen van de serie hervat met nieuwe afleveringen, die wederom binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien zijn.

'Curvy Supermodel' - Danielle van Grondelle (foto: RTL 5 - © RTL 2017)

Wie wordt Nederlands eerste 'Curvy Supermodel'?

Vanaf 26 februari is 'Models On Monday' terug bij RTL 5 en start de avond met de zoektocht naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland in 'Curvy Supermodel'.

logo Netflix logo

'The Rain': eerste Deense Netflix Original - VIDEO

De wereld zoals we die kennen, bestaat niet meer. Zes jaar geleden roeide een agressief virus dat zich verspreidde via de regen bijna de complete Scandinavische bevolking uit.

NTR logo V3

'DREAM SCHOOL' is terug op NPO 3

In 'DREAM SCHOOL' proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen. Onder leiding van bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van ’t Zelfde krijgen de jongeren les van o.a. journalist en presentator Eva Jinek, acteur Ferry Doedens, neuropsycholoog Prof. Dr. Erik Scherder en ondernemer Duncan Stutterheim.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo sbs6 logo

Irene Moors presenteert 'Topper Gezocht' - OPROEP

Irene Moors gaat 'Topper Gezocht' presenteren. In deze talentenjacht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar.

Lees meer
'Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond' (AVROTROS)

Tweede editie 'Muziekfeest van het Jaar'

Ook 2018 krijgt haar 'Muziekfeest van het Jaar'. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome en later ook op televisie.

Lees meer
Carlos - 'Expeditie Robinson' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Strijd om plek voor onbekende Nederlanders in 'Expeditie Robinson' barst weer los

Carlos wist vorig jaar als onbekende Nederlander het haast onmogelijke te bereiken door het achttiende seizoen van 'Expeditie Robinson' te winnen. Dit jaar krijgen onbekende Nederlanders opnieuw de kans dit succesverhaal waar te maken.

Lees meer