Tweede seizoen 'CMC' vanaf 17 december al volledig te zien bij Videoland

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiŽnten in 'CMC' barsten deze winter weer in alle hevigheid los bij RTL 4 en op Videoland.

In het tweede seizoen van de populaire (...)

Lees meer

Jort Kelder maakt genomineerden 'Het Pronkstuk van Nederland' bekend

Van de Nachtwacht tot Nijntje, van het Wilhelmus tot de ANWB paddenstoel, en van de DAF tot het Plakkaat van Verlatinghe; 30 stukken die hun oorsprong vinden op Hollandse bodem maken kans op de titel (...)

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Genomineerden Verkiezing Taalstaatmeester 2017 bekend

Zojuist zijn in het NPO Radio 1-programma 'De Taalstaat' (KRO-NCRV) de genomineerden bekendgemaakt voor de titel Taalstaatmeester van 2017.

Lees meer
WNL Op Zondag

Minister Kajsa Ollongren bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Lees meer
'Voetbalmaffia' (foto: © KRO-NCRV 2017)

Zondag slot van 'Voetbalmaffia' met dubbelaflevering

Zondag 17 december worden de laatste twee afleveringen van 'Voetbalmaffia' achter elkaar uitgezonden op NPO 3.

Lees meer
NPO Zapp

'Zapp Echt Gebeurd': Hallo Salaam

In 'Hallo Salaam' staan hoofdpersonen Sil (10) en Merlijn (11) aan de vooravond van een grote reis: ze zullen samen met hun moeders naar een vluchtelingenkamp op Lesbos gaan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Govert van Brakel (foto: © Omroep MAX 2016)

Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur bladenmaker Rob van Vuure en baanwielrenner Jeffrey Hoogland.

'Betreden Op Eigen Risico'

KRO-NCRV presenteert nieuw jeugdprogramma 'Betreden Op Eigen Risico'

Vanaf 10 februari 2018 komt KRO-NCRV met een nieuw jeugdprogramma, genaamd 'Betreden Op Eigen Risico'. Elke zaterdagmiddag om 18.00 uur wordt de studio op zijn kop gezet, is alles mogelijk en komen de meest gekke wensen uit. Het programma wordt gepresenteerd door Tim Senders en Daan Boom.

Allard Kalff en JayJay Boske (foto: RTL 7 - © RTL 2017)

JayJay Boske en Allard Kalff verslaan veertigste editie Dakar Rally

Vanaf 6 januari barst de strijd in de zwaarste rally ter wereld weer los en zijn de verrichtingen van de Dakar deelnemers dagelijks te volgen bij RTL 7.

'Kwesties' (NTR)

'Kwesties' over inburgering en DNA-onderzoek

Rob Oudkerk is in Utrecht om te praten over het inburgeringsbeleid. Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is geschrokken van alle problemen in het integratiedossier.

'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

Topcellist Jean-Guihen Queyras in 'Podium Witteman'

Paul Witteman ontvangt cellist Jean-Guihen Queyras, violist Annebeth Webb, zangeres Anna Serierse, Soloklas Koorschool St. Bavo Haarlem en Camerata RCO.

EO Logo Evangelische Omroep Logo

Uniek tv-concert: 'The New York Cantors in de Snoge'

Op zondag 17 december presenteert de EO om 22.36 uur (NPO 2) het unieke concert 'The New York Cantors in de Snoge'. De uitzending vindt plaats tijdens het Joodse Chanoekafeest.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Klaas van der Eerden (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd door Klaas van der Eerden!

Lees meer
'House Rules' - fianle 2016 (foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2016)

Finaleweek 'House Rules NL' op bij Net5

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma 'House Rules NL' nadert volgende week de ontknoping. In de laatste twee afleveringen blikt presentatrice Daphne Bunskoek samen met de finalisten, de afvallers en de jury (bestaande uit Odette Simons en Osiris Hertman) terug op een spannende reeks met vele hoogte- en dieptepunten.

Lees meer
'Een Gat in de Lucht' (Ketnet)

Ketnet maakt dromen waar in 'Een Gat in de Lucht' - OPROEP

De meeste dromen zijn bedrog. Maar daar wil Ketnet graag verandering in brengen. Vanaf 14 januari maken de zes Ketnet-wrappers de dromen van kijkertjes waar in het gloednieuwe programma Een gat in de lucht.

Lees meer