Trijntje Oosterhuis zingt in 'Kerstfeest op de Dam'

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling 'Kerstfeest op de Dam'. Artiesten Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma Rouse en (...)

Lees meer
Dieuwertje Blok

'Landinwaarts' vrijdag: Nieuw Tom Poes boek in de maak

Komende maand verschijnt voor het eerst sinds het overlijden van Marten Toonder een nieuw boek met Tom Poes en 'heer van stand' Olivier B. Bommel. Aanleiding is het feit dat het eerste Tom Poes boek 75 jaar geleden verscheen.

Lees meer
Rugby League Four Nations (foto: RTL 7 - © RTL 2016)

RTL 7 brengt rugby spectaculairder dan ooit

Vanaf vrijdag 28 oktober keren de tackles, try's, scrums en kicks weer terug bij RTL 7. Na het succesvolle WK van vorig jaar doet RTL 7 nu verslag van de Rugby League Four Nations.

Lees meer
'Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation' (foto: RTL 5 - © RTL 2016)

Veelbesproken RTL5-formule 'Oh Oh' keert na 5 jaar terug met nieuwe cast

Vergeet Cherso, want in 'Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation' is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Lees meer
'Keuringsdienst van Waarde' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Keuringsdienst van Waarde' over Sambal

Bekend van de Chinees of thuis op de boterham met pindakaas. Sambal oelek. Van oorsprong Indonesisch. Maar wat is toch die hete rode saus uit het glazen potje of dichtgeknoopte boterhamzakje? En waar komt ie vandaan?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Beste Kijkers' (foto: RTL 4 - © RTL 2016)

Philippe Geubels en Kasper van Kooten vaste teamleden in 'Beste Kijkers'

Ruben Nicolai is vanaf aanstaande donderdag terug bij RTL 4 met de humoristische panelshow 'Beste Kijkers'. Dit seizoen met, naast teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens, twee nieuwe vaste panelleden.

Airen Mylene (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting/Elvin Boer 2015)

Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS

Presentatrice Airen Mylene (31) heeft haar contract bij SBS Broadcasting met twee jaar verlengd. De talentvolle presentatrice begon bij SBS6 als verslaggever bij 'Shownieuws' en groeide al snel uit tot een van de vaste presentatrices van het dagelijkse entertainmentprogramma.

'Celebrity Stand-up' (Comedy Central)

Donderdag in 'Celebrity Stand-Up': Jelka van Houten vs. Ferry Doedens

Aanstaande donderdag 27 oktober om 22.00 uur staan actrice en zangeres Jelka van Houten en acteur en zanger Ferry Doedens klaar om hun stand-up te laten zien in Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up'.

NTR logo V3

Medische wetenschap leert van de zeekat in 'De Kennis van Nu'

Van de bijna 100.000 buikoperaties per jaar wordt tegenwoordig bijna de helft gedaan met behulp van een endoscoop. Een vernuftig instrument dat in de negentiende eeuw zijn intrede in de operatiekamer deed.

'Het Instituut' (foto: NTR/BNN - © Wim Kluvers 2016)

'Het Instituut': 'Mensen met een tatoeage zijn minder intelligent'

Mensen met een tatoeage zijn minder intelligent dan mensen zonder tatoeage. Dat zeggen onderzoekers van het wetenschappelijke televisieprogramma 'Het Instituut'.

Videoland

MTV-titels 'The Hills' en 'Catfish' én RTL-reality bij Videoland

Liefhebbers van realityseries kunnen hun hart ophalen. Het aanbod van Videoland wordt namelijk verrijkt met MTV-titels als 'The Hills' en 'Catfish', maar ook met Nederlandstalige reality als 'Oh Oh Daar Gaan We Weer' en 'Geer & Goor'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Het Collectief Geheugen' (foto: © TINCAN 2016)

Publiek gezocht voor 'Het Collectief Geheugen' (RTL4)

Komend najaar komt RTL4 met een nieuw seizoen van 'Het Collectief Geheugen' onder leiding van Chantal Janzen samen met cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Diederik Ebbinge.

Lees meer
'Maestro Eén voor Kinderen' (foto: AVROTROS - © Daniel J. Ashes 2016)

BN'ers op de bok in 'Maestro Eén voor Kinderen'

In 'Maestro Eén voor Kinderen' bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma 'Maestro'.

Lees meer
Popgroep gezocht (foto: FOX - © FOX Networks Group 2016)

FOX op zoek naar mannelijk zangtalent

FOX start volgend jaar in samenwerking met VTM een zoektocht naar Nederlands en Vlaams zangtalent om een nieuwe Nederlandstalige popgroep te vormen.

Lees meer