Ruim 4,1 miljoen views online dramaserie 'De Slet van 6VWO'

Het tweede seizoen van de online dramaserie 'De Slet van 6VWO' is met meer dan 4,1 miljoen views een ongekend succes. Dit blijkt uit cijfers van YouTube en Adobe Analytics | Digital Analytix (...)

Lees meer
'De Anti-Pest Club' (foto: © Evangelische Omroep 2018)

60.000 'Anti Pest Club'-polsbandjes binnen no-time op

De 'Anti Pest Club'-polsbandjes van het gelijknamige EO-kinderprogramma zijn razend populair. De bandjes zijn sinds een paar dagen te bestellen en inmiddels zijn alle 60.000 'Anti Pest Club'-polsbandjes al op!

Lees meer
NTR logo V3

‘Als je stinkt en niets meer ruikt’, woensdag in 'Focus'

Honderdduizenden Nederlanders lopen rond met een onbehandelde reukstoornis. Dit komt omdat zij nooit gediagnosticeerd worden.

Lees meer
'Stand van Nederland' (WNL)

Woensdag in 'Stand van Nederland': bestel maar, bestel maar...

Met angst en beven kijken pakketbezorgers naar de december feestmaand. Zijn er genoeg mensen om de pakket-tsunami aan te kunnen? Het online bestellen heeft een gigantische vlucht genomen.

Lees meer
V3 EenVandaag V3 logo

Mark Rutte exclusief te gast in Prinsjesdag-uitzending 'EenVandaag'

Premier Mark Rutte is dinsdagavond exclusief te gast in de Prinsjesdag-uitzending van het actualiteitenprogramma 'EenVandaag'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Radio 10 logo

Zomers luistercijferrecord voor Radio 10

Het marktaandeel van Radio 10 bereikt een recordhoogte op de dag dat ook de temperaturen weer hoog oplopen. In de zomermaanden juli-augustus '18 stijgt het marktaandeel in de doelgroep 10+ ten opzichte van dezelfde meetperiode vorig jaar met maar liefst 38% naar 8,8%.

logo ZEMBLA logo

'ZEMBLA INTERNATIONAAL' undercover als Facebook-moderator

Facebook-baas Mark Zuckerberg heeft beterschap beloofd na schandalen over de handel in persoonsgegevens en gebrek aan actie tegen nepnieuws. Maar een Britse onderzoeksjournalist ontdekt alwéér een misstand.

AVROTROS

Woensdag in 'Hoe Bevalt Nederland'

De 20 weken echo.. voor het ene koppel is dat een angstig wachten en voor de ander een routine echo met eindelijk mooi beeld van het kindje in je buik. In 'Hoe Bevalt Nederland' volgt Ria Bremer het koppel Jordy en Larissa.

logo BNNVARA logo

Documentaire 'Dancer op Lowlands' over balletdanser Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands.

logo MAX V3 MAX logo V3

'Heel Holland Bakt' van Omroep MAX start op 9 december

Het langverwachte zesde seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op 9 december. Dit maakte Janny van der Heijden maandag bekend in 'Tijd voor MAX'.

Eurosport

Kijkcijfers: 'Hete' sportzomer voor Eurosport

De zomer van 2018 gaat ook voor Eurosport de boeken in als een 'hete' (sport)zomer; het aantal kijkers voor zowel de Giro d’Italia, Roland Garros, Wimbledon, de US Open als de Vuelta groeide ten opzichte van vorig jaar.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
logo MAX V3 MAX logo V3

Erica Terpstra reist naar Brazilië en Taiwan voor nieuw seizoen 'Erica op Reis'

In 'Tijd voor MAX' maakte Erica Terpstra bekend dat zij voor het nieuwe seizoen van 'Erica op Reis' naar Brazilië en Taiwan reist. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat in het najaar van 2018 weer van start op NPO 1.

Lees meer
'De Mees Kees Kwis' (foto: © AVROTROS/Michel Schnater 2018)

Grappige kennisvragen, sportieve opdrachten en veel hilariteit in 'De Mees Kees Kwis'

Mees Kees, wie kent hem niet? Hij is grappig, een beetje gek en ieders favoriete meester. Na vier speelfilms én een tv-serie is er nu ook 'De Mees Kees Kwis'!

Lees meer
'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

De strijd tussen de Lage Landen barst los in 'Holland-België'

In het RTL 4-programma 'Holland-België', waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod.

Lees meer