Mirjam van 't Veld nieuw lid raad van toezicht Omroep WNL

Mirjam van 't Veld treedt komende maand toe tot de Raad van Toezicht van de publieke omroep WNL. Omroep WNL maakt deel uit van de NPO. Van 't Veld is burgemeester van de gemeente Amstelveen. (...)

Lees meer
NPO 3

'Mijlpaal 2014': Uniek concert Caro Emerald

In coproductie met NPO Radio 2 zendt de NTR wederom op televisie de Mijlpaal uit. De NPO Radio 2 Mijlpaal gaat dit jaar naar Caro Emerald! Ze krijgt de Mijlpaal vanwege de indrukwekkende carrière die zij in vijf jaar tijd heeft neergezet en voor haar bijdrage aan de Nederlandse popmuziek.

Lees meer
NPO 2

Zaterdag in 'Opium TV': Susan Visser, Ferry Mingelen en Waylon

AVROTROS-presentator Cornald Maas ontvangt aanstaande zaterdagavond in VondelCS de jonge schrijver Philip Huff. Deze week verscheen zijn derde roman 'Boek van de doden'.

Lees meer
NTR logo V3

Meisjes als handelswaar in serie 'Leven in de frontlinie'

Wereldwijd is slavernij nog steeds een groot probleem. Zo werd de Nepalese Urmila Chaudhary op haar 6e verkocht om als huisslaaf, kamalari, te werken. Van 's morgens vroeg tot 's avonds werd ze uitgebuit en mishandeld.

Lees meer
Ernst Daniël Smid in 'God in de Lage Landen'

'God in de Lage Landen' zaterdag met psychiater Kees Trimbos

Kees Trimbos is bekend geworden als pionier in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Om die reden is het Trimbos-instituut naar hem vernoemd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO Radio 2

Speciale reeks Best of 2Night 'When Summer Ends' start met VanVelzen

'Best of 2Night', de vrolijke zaterdagavondshow van AVROTROS op NPO Radio 2, komt op 20 september live vanuit het Amsterdamse VondelCS.

Arie Boomsma met Laura (foto: © KRO 2014)

Arie Boomsma in 'KRO De Wandeling' op stap met terminaal zieke Laura

In 'KRO De Wandeling' op 20 september het verhaal van de 20-jarige Laura Maaskant die terminaal ziek is en een zeldzame vorm van kanker heeft. Presentator Arie Boomsma praat met haar over de dwarse keuze die ze heeft gemaakt.

RKK

Zaterdag in 'RKK Kloosterserie': bidden in stilte

Op 20 september brengt RKK een special van de 'Kloosterserie' over bidden in stilte. Monniken en zusters zijn 'specialisten' in bidden en stilte. Ze vertellen over hóe ze bidden en wat de kracht van stilte kan zijn.

Bert Habets - CEO RTL Nederland

RTL Z wordt 24-uurs zender - VIDEO

RTL Z wordt een zelfstandig 24-uurs kanaal dat onderdeel zal uitmaken van een breder, innovatief 24/7 business-netwerk dat zowel op tv, digitaal en via evenementen actief gaat zijn.

NTR logo V3

Start opnamen nieuwe serie 'Hier zijn de Van Rossems'

De NTR en producent Skyhigh TV beginnen volgende week met de opnamen van een nieuwe serie voor NPO 2: 'Hier zijn de Van Rossems'. In de serie verkent historicus Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad in Nederland of directe omgeving.

Omroep Max Logo V3

Carrie ten Napel presentatrice 'Hallo Nederland'

Carrie ten Napel gaat vanaf 6 oktober samen met Jeroen Latijnhouwers het nieuwe programma 'Hallo Nederland' presenteren. Dit werd vanmiddag bekend gemaakt in 'Tijd voor MAX'.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer
'HUA TV' (foto: Veronica - © SBS Broadcasting 2014)

Ruben van der Meer brengt sketches bij Veronica

Vanaf 15 september zorgt Ruben van der Meer elke maandag voor humor om te lachen bij Veronica. In het sketchprogramma 'HUA TV' zijn korte grappige mini films te zien met de acteur en cabaretier in de hoofdrol.

Lees meer
EO Logo Evangelische Omroep Logo

Nieuw EO/IKON-programma 'Dood voor Beginners'

Vanaf 14 september zenden de EO en IKON een achtdelige documentaireserie uit over 'de kunst van het sterven'. Want of we nu willen of niet, dood gaan we allemaal.

Lees meer