Filemon Wesselink maakt programma over autisme: 'Het Is Hier Autistisch'

Voor het nieuwe BNN-programma 'Het Is Hier Autistisch' verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet (...)

Lees meer
'Heel Holland Bakt' (foto: © Omroep MAX 2015)

Omroep MAX overtrad dienstbaarheidsverbod niet bij 'Heel Holland Bakt'-zaak

Omroep MAX heeft het dienstbaarheidsverbod uit de Mediawet niet overtreden, zo oordeelde de rechtbank in Utrecht dinsdag 17 januari inzake de 'Heel Holland Bakt'-zaak. De rechtbank verklaart MAX' beroep tegen het besluit van het Commissariaat voor de Media gegrond, en vernietigt de opgelegde boete van 145.800 euro.

Lees meer
'RAMBAM' (foto: © VARA 2015)

De loodgieterstest van 'Rambam'

De prijzen die loodgieters voor spoedreparaties rekenen staan niet in verhouding tot de geleverde diensten en komen willekeurig tot stand. Tot die conclusie komen de makers van 'Rambam' na het testen van diverse loodgietersbedrijven.

Lees meer
De koppels van 'Temptation Island' 2017 (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

Wie weerstaat de verleiding op 'Temptation Island'? - VIDEO

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de ingrediënten van 'Temptation Island'. In de realityshow, die vanaf donderdag 2 februari te zien is bij RTL 5, testen koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te omringen met schaars geklede singles.

Lees meer
'Vechtershart' - seizoen 2 (foto: BNN - © Pief Weyman 2017)

Waldemar Torenstra klaargestoomd als MMA-vechter voor nieuw seizoen 'Vechtershart'

In de aanloop naar een grootse rematch tussen de kickbokskampioenen en liefdesrivalen Nick Roest (Waldemar Torenstra) en Jerry Valentijn (Werner Kolf) wordt één van hen bewusteloos aangetroffen op het parkeerterrein van het vechtgala. Dit is het spannende begin van een nieuw seizoen 'Vechtershart' dat dit keer de aandacht verlegt naar MMA (Mixed Martial Arts).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Ludwigs' (foto: © Nickelodeon 2016)

Kijkcijfers: Viacom zenderportfolio groeit 29%

Viacom International Media Networks Benelux groeit sterk onder millennials in 2016. Gedurende primetime, tussen 18.00 uur - 24.00 uur wist Viacom Benelux een groei te realiseren van +29% ten opzichte van 2015 en claimt daarmee een marktaandeel van 7,4% (06.00 - 02.00 uur).

'Keuringsdienst van Waarde' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Keuringsdienst van Waarde' onderzoekt tapijt

Tapijten. Mooi voor op de vloer, en warm voor onder de voeten. En de topper onder de tapijten komt natuurlijk uit Perzië. IKEA verkoopt ze ook. Handgeknoopt, staat erop. Zelfs de provincie en knopende stam worden genoemd.

Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel (foto: NTR - © Wim Kluvers 2016)

'De Kennis van Nu': de ideale leugenaar

'De Kennis van Nu'-presentator Diederik Jekel doet mee aan het televisieprogramma 'Wie is de Mol?' en daarom stond zijn leven het afgelopen half jaar in het teken van de leugen.

'Trump Night' bij RTL 5

Nieuwe Amerikaanse president centraal tijdens RTL 5's 'Trump Night'

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten.

NTR logo V3

Donderdag in 'Het Uur van de Wolf': David Bowie – de laatste vijf jaar

Deze week bij de popweken van 'Het Uur van de Wolf' op NPO 3: een gloednieuwe documentaire over de laatste jaren van David Bowie. 'A man on top of his game'.

Nienke presenteert 'Het Klokhuis' (foto: © NTR 2012)

'Het Klokhuis' over scheiden

Ieder jaar krijgen 70.000 kinderen in Nederland te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Een ingrijpende gebeurtenis, waar de meeste kinderen het erg moeilijk vinden om over te praten.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Miljuschka Witzenhausen in 'Topchef Academy' (foto: RTL 5 - © Jasper Suyk 2017)

Zoektocht naar nieuwe TV-chef in 'Topchef Academy'

Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt RTL, vanaf maart, een ultieme kans.

Lees meer
DWDD

'DWDD Heimwee' presenteert: 'Het Lagerhuis'

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen laat 'De Wereld Draait Door' het populaire VARA-debatprogramma Het Lagerhuis voor even terugkeren.

Lees meer
RTL Basecamp (RTL)

RTL geeft droombaan weg

Avontuurlijke reisfanaten kunnen nu solliciteren naar hun droombaan. Voor het nieuwe programma 'Backpackers' is het online-reisplatform RTL Basecamp op zoek naar twee reislustige deelnemers, die een aantal maanden lang willen backpacken door Azië.

Lees meer