Katholieke gedenkdag Allerzielen bij RKK

In het jaar dat Nederland collectief rouwt om de slachtoffers van de rampvlucht MH17, gedenkt omroep RKK deze en alle overledenen vanaf Begraafplaats en Crematorium Westerveld in Driehuis.

Net als (...)

Lees meer
logo AVROTROS logo

Zaterdag in 'Opium TV': André van Duin, Joost Prinsen en Tania Kross

Aanstaande zaterdagavond ontvangt AVROTROS-presentator Cornald Maas in 'Opium TV' André van Duin, 50 jaar komiek. Ze hebben een gesprek over zijn leven en carrière.

Lees meer
'De Kwis' (foto: BNN-VARA - © Annemieke Van der Togt 2014)

Henny Huisman en de 3J's in nieuw seizoen 'De Kwis'

De meest gevreesde kwismasters van Nederland slijpen hun messen voor een nieuw seizoen van het VARA-programma 'De Kwis'.

Lees meer
NTR logo V3

Jan des Bouvrie in 'Verborgen Verleden'

De afgelopen tientallen jaren heeft interieurontwerper Jan des Bouvrie menig huiskamer in Nederland een ander aanzien gegeven. Lichter, stijlvoller, functioneler. Zijn invloed op onze manier van wonen is niet te onderschatten.

Lees meer
'Ik Hou van Holland' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2013)

Oer-Hollandse gezelligheid stroomt huiskamers binnen met 'Ik Hou Van Holland'

'Ik Hou Van Holland' gaat op zaterdag 1 november van start met een speciale, extra lange uitzending die volledig in het teken staat van het 25-jarig jubileum van RTL.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jörgen Raymann (foto: © NTR)

Jörgen Raymann op de zaterdagavond met het programma 'RAYMANN!'

Na 13 jaar verhuist Jörgen Raymann met zijn nieuwe show 'RAYMANN!' naar de zaterdagavond. Zoals we van hem gewend zijn, ontbreekt het ook in dit nieuwe programma niet aan entertainment en comedy en presenteert hij zijn show op een wijze zoals alleen Jörgen dit kan.

'Wij Blijven Vrienden' (foto: VARA - © BNN-VARA 2014)

Serie over kinderen die dreigen te worden uitgezet op NPO Doc

Ze spreken Nederlands, gaan naar een Nederlandse school en hebben hier hun vriendjes en vriendinnetjes. Het land waar hun ouders -vaak nog voor hun geboorte- vandaan kwamen, kennen ze niet of nauwelijks.

logo AVROTROS logo

Nieuw seizoen 'Ik Vertrek' vanaf 1 november

Op zaterdag 1 november start het nieuwe seizoen van 'Ik Vertrek'. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen volgen de camera's Frans en Marcha.

November Premièremaand op Veronica

Veronica houdt November Premieremaand: bomvol te gekke films

Volgende maand is het November Premièremaand bij Veronica. Na het succes van Meimaand Filmmaand in het voorjaar, keert dit najaar de inmiddels bekende themamaand van november terug.

MTV EMA 2014

MTV maakt laatste 10 genomineerden bekend voor 2014 MTV EMA 'Worldwide act' award

MTV heeft donderdag de 10 genomineerden bekendgemaakt voor de MTV EMA Worldwide Act. Na zeven weken, 3 fases van stemmen en miljoenen stemmen van fans via mtvema.com, is het aantal acts van 286 naar slechts 10 gegaan.

Jan Slagter (foto: © Omroep MAX)

'MAX Maakt Mogelijk' trekt naar Moldavië

Vrijdag 31 oktober kan je weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'MAX Maakt Mogelijk'. In deze aflevering is er een grote verrassing voor de bewoners van woonzorgcentrum Zonnehof.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Bloedverwanten' (foto: AVROTROS - © Michel Schneider 2014)

Groot drama treft familie De Winter in nieuw seizoen 'Bloedverwanten'

Vanaf aanstaande maandag 27 oktober zendt AVROTROS het derde seizoen uit van de succesvolle dramaserie 'Bloedverwanten'.

Lees meer
'De Beste Zangers van Nederland' (foto: © AVROTROS 2014)

Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Lees meer
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer