NOS reageert op verkoop olympische rechten aan Eurosport/Discovery

Vanmiddag werd bekend dat Eurosport/Discovery de Europese uitzendrechten voor de Olympische Spelen van 2018, 2020, 2022 en 2024 heeft verworven. Onderstaand de reactie van Jan de Jong, algemeen (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

'Recht van Spreken' met Johan Witteveen bij MAX

Vanaf 1 juli, om 20.25 uur op NPO 2, is het oprechte MAX-programma 'Recht van Spreken' terug met een nieuwe reeks spraakmakende gasten.

Lees meer
Kevin Janssens Axel Daeseleire Joke Devynck en Stan Van Samang in 'Vermist' (© VT4)

FOX brengt Vlaamse politieserie 'Vermist'

FOX gaat vanaf 1 juli de Vlaamse misdaadserie 'Vermist' uitzenden. De succesvolle 10-delige serie die de verhalen brengt van vermiste personen, kwam tot stand in samenwerking met de Belgische politie en is inmiddels te zien in 91 landen.

Lees meer
Cees Grimbergen in 'Hollandse Zaken' (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2015)

Woensdag in 'Hollandse Zaken': MH17, een jaar later

Aanstaande woensdag om 21.10 uur op NPO 2 in 'Hollandse Zaken': hoe kijken familie en vrienden van de slachtoffers van de ramp met de MH17 terug op het afgelopen jaar?

Lees meer
Ivo Niehe

Ivo Niehe gaat uitdaging aan in bijzondere 'TV Show Special'

In een speciale aflevering van de 'TV Show' gaat Ivo Niehe aanstaande woensdag met gasten uit binnen- en buitenland terug naar hun jeugd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Frank Visser en Jetske van den Elsen in 'De Rijdende Rechter' (foto: © NCRV 2015)

Eindeloos gezwam in 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd'

In de laatste aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' zijn de coniferen het kind van de rekening. In Lage Zwaluwe beslist meester Visser dat de coniferenhaag tussen de familie Rouss en hun buren Marieke en René weg moet en plaats moet maken voor een gezamenlijke schutting.

RTL Crime

RTL Crime vanaf 1 juli bij KPN

Vanaf woensdag 1 juli is het themakanaal RTL Crime bij KPN te zien via kanaal 313. Dit betekent dat dé digitale misdaadzender van Nederland 24 uur per dag, zeven dagen per week te ontvangen is voor KPN klanten met een Pluspakket.

Anniko van Santen (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2015)

Aandacht voor dubbele moord Kralingse Bos in 'Opsporing Verzocht'

In 1993 werden op de homo-ontmoetingsplaats in het Kralingse Bos in Rotterdam binnen een periode van een aantal maanden Theo van Lente en Hans Kaptein omgebracht met messteken.

KRO Brandpunt Reporter

'Brandpunt Reporter Special' over de eerste 150 uur na de ramp met de MH17

'Brandpunt Reporter' reconstrueert op 30 juni, in een extra lange uitzending van anderhalf uur, nauwgezet wat er gebeurde in de eerste 150 uur na de ramp met de MH17.

'Vakantieliefdes' (foto: Net5 - © SBS NL 2014)

Vanaf 30 juni 'Vakantieliefdes: Hoe is het nu met?' op Net5

Net5 zendt 'Vakantieliefdes: Hoe is het nu met?' uit. In dit programma bezoekt de zender de vrouwen uit het tweede seizoen van 'Vakantieliefdes' om te kijken hoe het met hen is.

NPO Radio 5

Zomerserie 'Andermans Veren' over Paul van Vliet, Karin Bloemen, Herman van Veen e.a.

Van 29 juni tot en met 24 augustus laat AVROTROS-presentator Kick van der Veer iedere maandag in de Arbeidsvitaminenrubriek 'Andermans Veren' een zomerportret horen van een bekende cabaretier of kleinkunstenaar.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Paul van Liempt (foto: RTL Z - © RTL Nederland 2015)

Dagelijkse talkshow met Paul van Liempt bij het nieuwe RTL Z

Presentator Paul van Liempt krijgt een eigen talkshow bij de nieuwe televisiezender RTL Z. Iedere avond wordt het praatprogramma onder leiding van Van Liempt live uitgezonden van 21.30 tot 22.30 uur op 11 (KPN) en 12 (Ziggo).

Lees meer
'Meiden van de Herengracht' (foto: Net5 - © Reinier Bergsma/SBS Broadcasting 2015)

'Meiden van de Herengracht' nieuwe dramaserie Net5

Dit najaar brengt Net5 de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Meiden van de Herengracht'. Het verhaal over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam die het helemaal hebben gemaakt in de wereld van mode, tv en tijdschriften.

Lees meer
Gerard Joling (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting/Nick van Ormondt 2015)

Gerard Joling presenteert grootse zoektocht 'K3 Zoekt K3'

Dit najaar gaan SBS6 en VTM op zoek naar de nieuwe K3. Niemand minder dan Gerard Joling presenteert deze groots opgezette show, samen met de Belgische zanger en presentator Niels Destadsbader.

Lees meer