Nick en Simon stoppen met 'The Voice Kids'

Het Volendamse duo Nick en Simon zullen niet langer te zien als coaches bij 'The Voice Kids Nederland'. Dat hebben ze vrijdagavond bekendgemaakt bij 'RTL Late Night'.

De twee hebben het (...)

Lees meer
NTR logo V3

'De Kennis van Nu' volgt de finalisten van 'FameLab'

Op 21 april is in Boerhaave in Leiden de Nederlandse finale van FameLab, de internationale wedstrijd voor wetenschapscommunicatie van de British Council en Cheltenham Festivals. 'De Kennis van Nu' volgde de finalisten tot en met de bekendmaking van de winnaar.

Lees meer
logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

'Opsporing Verzocht' besteedt aandacht aan de liquidatie van Luana Luz Xavier.

In 'Opsporing Verzocht' heeft presentator Anniko van Santen aandacht voor de moord op Luana Luz Xavier. De vrouw werd in december in het bijzijn van haar kinderen voor haar huis doodgeschoten.

Lees meer
NCRV 2 Doc over Citostress

'NCRV 2Doc': Citostress

Ieder jaar komen alle kinderen van groep 8 mét hun ouders in dezelfde snelkookpan terecht. In dit laatste basisschooljaar moet het gebeuren: een zo hoog mogelijke Cito-score waarmee de toelating kan worden bevochten tot de beste middelbare scholen.

Lees meer
NCRV Logo V3

'Man bijt hond' zoekt amateur sushi-talent

Man bijt hond gaat vanaf maandag samen met de Japanse topchef Akira Oshima(71) op zoek naar de beste amateur sushi-koks van Nederland. De beste drie sushi-amateurs strijden in de finale op 8 mei om de titel 'Beste amateur sushi-kok van Nederland'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Sex and the City' (foto: VT4)

'Sex And The City'-ster speelt de hoofdrol in 'Divorce'

Sarah Jessica Parker heeft opnieuw een hoofdrol in een televisieserie te pakken. Na 'Sex And The City' maakt ze haar opwachting in een comedyserie 'Divorce'. Zo staat te lezen op HLN.

NPO Radio 1 V3

Acteurskoppel Caroline de Bruijn en Erik de Vogel te gast op 'De Perstribune'

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX ontvangt op zondag acteurs Caroline de Bruijn en Erik de Vogel, bekend van GTST. Daarnaast is ook oud-voetballer Stan Valckx te gast.

Marco Borsato in 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2015)

'Villa Roma' start met Marco Borsato als eerste gast

In een periode van topdrukte rond zijn 25 jarig jubileum als artiest drukt Marco Borsato in Rome even op de pauzeknop van het leven.'Villa Roma' is de uitvalsbasis van waaruit gastheer en presentator Wilfred Kemp zijn gasten de stad laat zien.

NTR logo V3

Nieuwe portretten in 'Vals Plat'

Patrick de Leede noemt zichzelf de 'recycle warrior', die zich verzet tegen de wergwerpmaatschappij. Rabia de Graav had geen makkelijke jeugd en belandde in de prostitutie. Maar eindelijk kreeg ze haar leven weer op het juiste spoor.

Ersin Kiris in 'Gonzo' (foto: © NTR 2012)

Ersin en de gigolo's in 'Gonzo'

Prostitutie door vrouwen is alom geaccepteerd. Rond mannen die hun diensten aanbieden aan vrouwen heerst nog steeds een taboe. 'Gonzo'-presentator Ersin Kiris duikt in de wereld van gezelschapsheren en gigolo’s.

Tante Es in 'zo:RAYMANN' (foto: NTR - © Leendert Jansen 2013)

'Dat ding van Tante Es' met Heleen Van Royen, Humberto Tan en Kenny B.

Tante Es ontvangt op haar veranda Humberto Tan. Zij is heel trots op hem vanwege zijn grote succes. Humberto wordt dit jaar 50 en ziet er nog altijd goed uit. Zou Tante Es zijn sixpack mogen zien?

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Cool Factor' (Nickelodeon - © Endemol 2015)

Productiehuis Endemol zoekt kandidaten voor 'Cool Factor'

Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie van 'Cool Factor'. In dit televisieprogramma dat te zien is op Nickelodeon krijgen de deelnemers 3 spannende en uitdagende opdrachten, waarbij het aankomt op lef en doorzettingsvermogen.

Lees meer
Finalisten 'Junior Dance 2015' (foto: © AVROTROS 2015)

Finale-acts 'Junior Dance 2015' bekend

De afgelopen weken hebben de kandidaten van 'Junior Dance 2015' keihard gewerkt, topprestaties geleverd en zich van hun beste kant laten zien. Nu is het grote moment daar!

Lees meer
Paul Witteman (foto: NTR - © Jasper Faber 2015)

Reinbert de Leeuw in 'Podium Witteman'

Reinbert de Leeuw schuift aan om te praten over de Vierde symfonie van de Poolse componist Henryk Górecki. De Leeuw dirigeert de Nederlandse premičre van deze symfonie op zaterdag 14 februari, tijdens de 'NTR ZaterdagMatinee', in Het Concertgebouw.

Lees meer