BNN maakt reportage over kinderprostitutie in 'Spuiten en Slikken op Reis'

Tim Hofman maakt voor de laatste uitzending van 'Spuiten en Slikken op Reis' van dit seizoen een reis naar India. Hij ziet daar hoe op grote schaal minderjarige meisjes onder gruwelijke (...)

Lees meer

Froukje de Both rekent af met jarenlange doodsangst voor tandarts in 'Gênante Tanden'

In het nieuwe RTL 4-programma 'Gênante Tanden', te zien vanaf 30 mei om 21.30 uur, volgt presentatrice Froukje de Both elke aflevering mensen met ernstige gebitsproblemen.

Meer dan 800.000 (...)

Lees meer
Spoorloos Extra: Verwisseld in de geboortekliniek (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Spoorloos Extra': verwisseld in de geboortekliniek

Hoe vergaat het gasten van 'Spoorloos' nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? Deze prangende vraag wordt beantwoord in 'Spoorloos Extra'.

Lees meer
Saskia Noort en Coen Verbraak (foto: Lilian van Rooij - © NTR 2016)

Tweeluik 'Kijken in de Ziel' over schrijvers op NPO 2

Vanwege het overlijden van Johan Cruijff is slechts één aflevering van dit tweeluik in maart uitgezonden. De tweede aflevering maakte plaats voor een ingelaste NOS-uitzending over Johan Cruijff.

Lees meer
'KRO-NCRV 2Doc: Wij Moszkowicz' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'KRO-NCRV 2Doc': Wij Moszkowicz

Voor Robert Moszkowicz lag er als jongste advocaat van Nederland een glansrijke carrière in het verschiet, maar door zijn heroïneverslaving mocht hij zijn vak niet meer uitoefenen en raakte hij alles kwijt.

Lees meer
NOS logo V3

NOS presenteert plannen sportzomer

NOS Sport doet van vrijdag 10 juni tot en met zondag 10 juli van de eerste tot en met de laatste minuut via alle denkbare platforms live verslag van het EK voetbal in Frankrijk.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Kruispunt: De weg naar Santiago - afl. 2 (foto: © KRO-NCRV 2016)

Aflevering 2 van 'De Weg naar Santiago' in 'Kruispunt'

Voor de zevende keer op rij doet 'Kruispunt' verslag van de bijzondere pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Wilfred Kemp praat met wandelaars die om de meest uiteenlopende redenen op pad zijn gegaan, vaak op een bijzonder moment in hun leven.

Niels Heithuis (foto: © KRO-NCRV 2016)

Zondag in 'Reporter Radio': een paard is geen bankstel

De handel in paarden trekt aan, een vijfde van de recreatieve rijders heeft een eigen paard. Dat zijn er 70.000. Meer transacties betekent ook meer kans op mislukte aan- en verkopen.

Govert van Brakel (foto: © Omroep MAX 2015)

Joke Bruijs en Ulrich van Gobbel op 'De Perstribune' van MAX vanuit Rotterdam

'De Perstribune' van MAX zoekt het hogerop. Het NPO Radio 1-programma zendt zondag 29 mei uit vanaf het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam met Rotterdamse gasten.

NPO 2

Sarnami-artiesten zondag in NTR-serie 'Kapotte Taal'

In de driedelige serie 'Kapotte Taal' onderzoekt Pavan Marhé of taal belangrijk is voor de Hindostaanse identiteit. Sarnami, de taal van Surinaams-Hindostaanse Nederlanders, staat onder druk. Steeds minder jonge mensen spreken het.

'De Pen en het Zwaard' (foto: © VARA 2016)

'De Pen en het Zwaard': Hoe Poetin de waarheid over de MH17 weet te versluieren

Fidan Ekiz reist in de vijfde aflevering van 'De Pen en het Zwaard' naar Moskou waar de krant Novaja Gazeta strijdt voor de waarheid in een land waar de waarheid niet altijd wordt gewaardeerd.

NTR logo V3

'Kansen Krijgen Kansen Pakken' van Ireen van Ditshuyzen: Duwtje in de rug

Wat is het belang van een voorbeeldfiguur voor je ontwikkeling? In deel 2 van de driedelige documentaireserie 'Kansen Krijgen Kansen Pakken' vertellen vrijwel alle negen hoofdpersonen over zo'n sleutelfiguur in hun leven.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

OPROEP: Ontmoet jouw nieuwe liefde op een tropische bestemming

In een nieuw programma biedt producent Blue Circle Nederlandse en Vlaamse single mannen en vrouwen de mogelijkheid om elkaar te ontdekken op dé ultieme vakantie.

Lees meer
NTR logo V3

Joep van Deudekom, Rob Urgert en Sophie Hilbrand zoeken 100 proefpersonen

Unieke wetenschap en unieke tv: Joep van Deudekom en Rob Urgert sluiten 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede: 'Het Instituut'.

Lees meer
Shalisa op 'Junior Eurovisie Songfestival 2015' (foto: © Michel Schnater / AVROTROS 2015)

Meld je aan voor Juniorsongfestival·NL

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor Juniorsongfestival·NL! Uit alle inschrijvingen wordt één groep gevormd die namens Nederland naar het Junior Eurovisie Songfestival gaat.

Lees meer