Cornald Maas blijft komende twee jaar vaste presentator AVROTROS

Cornald Maas en AVROTROS verlengen de komende jaren hun samenwerking. De presentator, die wekelijks bij de omroep te zien is in het kunst en cultuur-programma 'Opium', tekende onlangs opnieuw een (...)

Lees meer
Omroep Max Logo V3

'Erica op Reis' naar Het Afrikaanse Koninkrijk Barotseland

Vrijdag 28 kan je weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'Erica op Reis'. Presentatrice Erica Terpstra reist af naar Afrika waar zij ook deze aflevering weer inspirerende mensen en gewoontes leert kennen.

Lees meer
Humberto Tan in 'RTL late Night' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2013)

Vrijdag Anouk-special in 'RTL Late Night'

Ze is één van Nederlands meest succesvolle zangeressen en is vrijdag 28 november een heel uur lang hoofdgast in 'RTL Late Night'.

Lees meer
logo AVROTROS logo

Documentaire over Jett Rebel bij AVROTROS

De jonge muzikant Jett Rebel (23) – de artiestennaam van Jelte Steven Tuinstra – heeft het afgelopen jaar twee 3FM Awards en een Edison in de wacht gesleept.

Lees meer
NTR logo V3

Docureeks 'Aap uit de Mouw' op NPO 2

Wij maken deel uit van een bijzondere familie. In deze serie, oorspronkelijk getiteld Monkeys Revealed (BBC, 2014), maken we kennis met die bijzondere familie. Het zijn onze naaste verwanten in de dierenwereld, de primaten: mensapen, apen en maki's.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Robbert Dijkgraaf (foto: DWDD - © VARA 2014)

'DWDD University' presenteert: 'Het Oneindige door Robbert Dijkgraaf'

Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe 'DWDD University'. In een live hoorcollege neemt Dijkgraaf ons dit keer mee in de magische wereld van Het Oneindige.

'KRO's Oog in oog' met Sven Kockelmann (foto: © KRO 2014)

KRO’s 'Oog in Oog' met Quinsy Gario

Sven Kockelmann ontvangt donderdag 27 november de aanstichter van de Zwarte Pietdiscussie; Quinsy Gario. De Antilliaans-Nederlandse kunstenaar die miljoenen de gordijnen injoeg door Zwarte Piet en diens liefhebbers te bestempelen als racistisch.

'KVW: De Rekenkamer' (foto: © KRO-NCRV 2014)

'KVW De Rekenkamer' rekent uit wat een boek kost

Een veelgestelde vraag door kijkers. Wat kost een boek wil men weten. 'De Rekenkamer' vroeg het de schrijver, de uitgever, de papierfabriek, de drukker, en de boekhandelaar.

'Man Bijt Hond' logo V3

'Man Bijt Hond' trots op het Oost-Groningse dorp Oude Pekela

Elke donderdag in 'Man Bijt Hond' de nieuwe lokale omroep: Nationaal Lokaal (NL). Deze omroep biedt binnen 'Man Bijt Hond' een platform voor lokale kwesties die nationale aandacht verdienen.

EenVandaag logo

'EenVandaag' met aandacht voor opvang azielzoekers

De afgelopen weken zijn in een noodgang opvangplaatsen voor asielzoekers uit vooral Eritrea en Syrië uit de grond gestampt.

NTR logo V3

Donderdag in 'Het Uur van de Wolf': de nood aan dansen

Voor de Vlaams/Marokkaanse choreograaf en danser Sidi Larbi Cherkaoui was een carrière in de danswereld allerminst vanzelfsprekend. Inmiddels heeft hij een indrukwekkend en wereldwijd bekroond oeuvre ontwikkeld, dat zich kenmerkt door zijn persoonlijke zoektocht naar identiteit.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Bloedverwanten' (foto: AVROTROS - © Michel Schneider 2014)

Groot drama treft familie De Winter in nieuw seizoen 'Bloedverwanten'

Vanaf aanstaande maandag 27 oktober zendt AVROTROS het derde seizoen uit van de succesvolle dramaserie 'Bloedverwanten'.

Lees meer
'De Beste Zangers van Nederland' (foto: © AVROTROS 2014)

Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Lees meer
Nickelodeon logo

Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer