Nieuwe presentator ‘Tour Du Jour’ is Bart Nolles

Bart Nolles wordt de nieuwe presentator van ‘Tour Du Jour’ bij RTL 7. Samen met Michael Boogerd ontvangt hij dagelijks wielerkenners om de etappes en ook de rustdagen door te nemen. Ook dit jaar komt (...)

Lees meer
Sky Radio

Sky Radio nummer 1 onder vrouwen

Sky Radio is markt- en bereiksleider onder vrouwen. Het non-stop muziekstation heeft een marktaandeel van 12,0% in de meetperiode april-mei 2018 en wekelijks stemt een kwart van alle vrouwen af op Sky Radio. Dit zijn 1,9 miljoen unieke vrouwelijke luisteraars per week.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

'Black Panther' en 'Stranger Things' grootste winnaars MTV Movie & TV Awards 2018

Afgelopen nacht zijn de winnaars van de MTV Movie & TV Awards 2018 bekendgemaakt. 'Black Panther' won maar liefst vier awards, waaronder voor Beste Film. 'Stranger Things' ging ook naar huis met vier awards, waaronder voor het tweede jaar op rij de award voor Beste Show.

Lees meer
Jan Willem Roodbeen (foto: © NPO Radio 2/Jasper Zwartjes 2018)

Jan-Willem Roodbeen naar de ochtend op NPO Radio 2

Jan-Willem Roodbeen wordt de nieuwe presentator van de ochtendshow bij BNNVARA op NPO Radio 2. De radio-dj volgt Gerard Ekdom op, die eind juni zijn laatste uitzending heeft.

Lees meer
NTR logo V3

Khalid Sinouh in documentaire 'Khalid en de leeuwen van de Atlas'

Oud-doelman en voormalig Marokkaans international Khalid Sinouh gaat in de documentaire 'Khalid en de leeuwen van de Atlas' op zoek naar de achtergronden van Marokkaanse spelers en hun drijfveren. Gemakkelijk is dat niet.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Vintage Love' (Net5)

'Vintage Love' bij Net5

'Vintage Love' is inmiddels een begrip bij Net5. Dit jaar staat niet alleen de maand juli, maar de hele zomer in het teken van romantische filmklassiekers.

Jan Kooijman (foto: © KRO-NCRV 2016)

Slachtoffer huiselijk geweld doorbreekt stilte in 'Reünie: 21'

In 'Reünie: 21' worden groepen jongeren die ongeveer 10 jaar geleden samen in groep 8 zaten, tien jaar later weer bij elkaar gebracht om te kijken hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst. Dat gebeurde ook al eens toen ze 16 waren. Nu zijn ze allemaal ongeveer 21.

NPO Radio 1 V3

Carl de Keyzer, Erland Galjaard, Jasper Krabbé en Jeroen Siebelink in 'Kunststof' op NPO Radio 1

Carl De Keyzer is een van Belgiës grootste fotografen. Hij reisde drie decennia lang de wereld over om te fotografen en raakte geboeid door machtsstructuren en de impact van macht op de alledaagse samenleving.

'Opium op Oerol' (foto: © AVROTROS 2018)

Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Ruben Terlou in 'Opium op Oerol'

Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv-serie 'De Luizenmoeder', zijn samen met documentairemaker Ruben Terlou ('Door het hart van China') te gast in de eerste aflevering van 'Opium op Oerol'.

Vivienne van den Assem (foto: © William Rutten)

RTL verwelkomt Vivienne van den Assem

Vrijdag maakte RTL bekend dat Vivienne van den Assem (34) per 1 juli voor anderhalf jaar tekent bij het mediabedrijf. Vivienne gaat allereerst aan de slag als presentatrice van het programma eRTL Boulevarde en wordt daarmee één van de vaste gezichten van het presentatieteam.

NPO Radio 1 V3

Nadine Broersen en Herbert Visser op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur atlete Nadine Broersen en radiodirecteur Herbert Visser.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo RTL 4 logo

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Lees meer
logo sbs6 logo

SBS6 presenteert 'Wat is de uitslag?'

In het nieuwe SBS6-programma 'Wat is de uitslag?' bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs?

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Woon een opname bij van 'De Slimste Mens'

Na weer een succesvol seizoen van 'De Slimste Mens', komt KRO-NCRV deze zomer terug met het 12e seizoen van de populaire kennisquiz.

Lees meer