BNN-VARA zet de deur open voor nieuw talent met 'Talentday'

Vanaf vandaag kunnen alle talenten van Nederland die een plekje bij de BNN-VARA Academy willen veroveren zich aanmelden voor de 'Talentday'. Designer, vlogger, journalist, redacteur, regisseur of (...)

Lees meer
logo Andere Tijden logo

Zondag in 'Andere Tijden': Alle kinderen op transport

In Konzentrationslager Herzogenbusch, beter bekend als kamp Vught, werden op 6 en 7 juni 1943 bijna 1300 kinderen op transport gesteld, de meeste vergezeld door hun moeders, soms met vaders, soms alleen.

Lees meer
Eurosport

Giro d'Italia live op Eurosport 1

Van vrijdag 6 tot en met zondag 29 mei staat de programmering van Eurosport 1 grotendeels in het teken van de Giro d'Italia, die dit jaar start in Apeldoorn.

Lees meer
NOS logo V3

Nederlands getinte Giro live bij NOS

De NOS doet dit voorjaar uitgebreid verslag van de 99ste Giro d’Italia. De Ronde van Italië gaat vrijdag 6 mei in Apeldoorn van start en telt in totaal maar liefst drie etappes op Nederlandse bodem. De NOS zal er live bij zijn.

Lees meer
Matthijs van Nieuwkerk (foto: VARA - © Rob Bronshoff)

Speciale uitzending 'DWDD' met Adriaan van Dis en Geert Mak over Europa

Donderdag 5 mei maakt 'DWDD' een speciale uitzending met Geert Mak en Adriaan van Dis over Europa. Onlangs was Geert Mak te gast naar aanleiding van een nieuw dieptepunt in de vluchtelingencrisis.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Next Boy/Girl Band' (SBS6)

Nicolette van Dam en Tim Douwsma presenteren 'The Next Boy/Girl Band'

'The Next Boy/Girl Band', de nieuwe talentenjacht van SBS6, wordt gepresenteerd door een compleet nieuw presentatie-duo: Nicolette van Dam en Tim Douwsma.

Jeroen Pauw (foto: VARA - © Annemieke van der Togt 2014)

Speciale 'Pauw' op 4 mei: meer Joods dan anders?

Op de avond van Dodenherdenking maakt 'Pauw' een speciale aflevering. Wat is de rol van 4 en 5 mei? In hoeverre speelt de Tweede Wereldoorlog nog een rol en hoe om te gaan met antisemitisme anno 2016?

NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf' - Ola's Borgen

De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dramaserie Borgen, over de vrouwelijke minister-president Brigitte Nyborg, tot een theatermarathon van tien uur. Het is haar magnus opus en afscheid als artistiek leider van het Noord Nederlands Toneel.

NPO 3

'3Doc' over Amy Winehouse

Op donderdag 5 mei zendt de NTR de '3Doc': Amy uit, de veelbekroonde documentaire van Asif Kapadia over het roerige leven van jazz-zangeres en wereldster Amy Winehouse.

De Kennis Van Nu Elisabeth van Nijweg & Diederik Jekel

'De Kennis van Nu' - Uit de groep, in de put

Samen rouwen op 4 mei, samen feestvieren op 5 mei. Het is voor iedereen fijn om het gevoel te hebben ergens bij te horen. Al is het om samen te juichen voor hetzelfde voetbalelftal of om een stille tocht bij te wonen voor een overledene.

'Grillmasters' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Ruben Nicolai nieuwe presentator 'Grillmasters'

Het meest zomerse programma van RTL 4 heeft een nieuwe presentator. Ruben Nicolai neemt vanaf 7 juni het stokje over van Martijn Krabbé en leidt de zoektocht naar de beste barbecueër van Nederland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

OPROEP: Ontmoet jouw nieuwe liefde op een tropische bestemming

In een nieuw programma biedt producent Blue Circle Nederlandse en Vlaamse single mannen en vrouwen de mogelijkheid om elkaar te ontdekken op dé ultieme vakantie.

Lees meer
NTR logo V3

Joep van Deudekom, Rob Urgert en Sophie Hilbrand zoeken 100 proefpersonen

Unieke wetenschap en unieke tv: Joep van Deudekom en Rob Urgert sluiten 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede: 'Het Instituut'.

Lees meer
Shalisa op 'Junior Eurovisie Songfestival 2015' (foto: © Michel Schnater / AVROTROS 2015)

Meld je aan voor Juniorsongfestival·NL

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor Juniorsongfestival·NL! Uit alle inschrijvingen wordt één groep gevormd die namens Nederland naar het Junior Eurovisie Songfestival gaat.

Lees meer