Chris Van Tongelen verdwijnt uit 'Familie'

dinsdag 28 april 2015

Wat al even de ronde deed is, nu bevestigd: Chris Van Tongelen stapt uit 'Familie'. De 46-jarige acteur, die het personage Bart Van den Bossche speelt, kan het allemaal niet meer bolwerken.

De tv-opnames zijn niet meer te combineren met het bijstaan van zijn stiefzoon Ian Thomas in de VS en de optredens van 'De Romeo's'. Zo staat te lezen op hbvl.be. Chris Van Tongelen moet al een tijdje ook zijn vrouw missen die Ian steunt in Amerika. 'Het was altijd een heel gepuzzel en dus heb ik in overleg met de bazen beslist om de stekker eruit te trekken', zegt Van Tongelen in Story,'Ik heb me nooit echt een groot acteur gevoeld maar een zanger die graag acteert.'


Na Jacky Lafon en Martine Jonckheere verliezen de fans zo opnieuw een van hun populairste 'Familie'-personage. Bart Van den Bossche is er al van bij het begin bij. Aanvankelijk werden de rollen vertolkt door Christophe Du jardin en Wim Van de Velde. In 2001 kroop Chris Van Tongelen in de huid van Bart.

Bron: hbvl.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers