'Het Lichaam van Coppens' komt terug!

maandag 27 juni 2016

En Staf en Mathias hebben jouw hulp nodig... In een boodschap op de VTM-website vragen zij nieuwe vragen van kijkers om weer een nieuw, spannend seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' in mekaar te boksen.

'De lokroep van de wetenschap is onweerstaanbaar! Voor het vierde seizoen van HLVC hebben we ook deze keer jouw hulp nodig. Wij zijn op zoek naar vragen die ons lichaam, met een beetje hulp van ons verstand, kan oplossen.


Vorig jaar vroeg u zich nog af of haaien op mensenbloed afkomen en of je met zevenmijlslaarzen ook zeven keer sneller kan lopen. Dat kunnen we dus niet meer doen. Maar wie weet heb jij nog een andere vraag in gedachten die wij in een spannend experiment kunnen gieten. Het goede nieuws is dat u niet verantwoordelijk bent voor eventuele ongevallen.'

Stuur een mail naar hetlichaamvancoppens@vtm.be.

Veel groeten,

Staf en Mathias.'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hlvc

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers