'Idool 2007': TV-Visie Forum voorspelde finaleplaats Dean

donderdag 24 mei 2007

Vrijdag valt eindelijk het verdict. WIE wordt 'Idool 2007'? Gaat Esther met het platencontract lopen of wordt het Dean? Deze laatste werd door een alerte bezoekster van het TV-Visie Forum al in februari, net na zijn auditie, getipt als winnaar.

E


en alerte bezoeker van het TV-Visie Forum merkte het gisteren fijntjes op. Meteen na de auditie van 'Idool 2007'-finalist Dean, ergens in februari, postte een Idool-kijker een bericht dat Dean voor haar hét ideale Idool van deze reeks was. En kijk: enkele maanden verder, aan de vooravond van de grote finale staat Dean tegenover Esther. Nog even afwachten dus wie het wordt, maar dat de strijd spannend zal zijn is zeker.

Ook jij hebt ongetwijfeld een mening over WIE 'Idool 2007' moet worden. Ga je voor de zangtalenten van Esther of val je voor de looks (en dito zangtalent) van Dean? Wie krijgt het felbegeerde platencontract? Het verdict valt vrijdag, maar jij kan de uitslag nu al bepalen door mee te stemmen in de TV-Visie Poll.

Klik door naar het TV-Visie Forum en doe je zeg wat betreft de voorspelling van Deans winst. Of pleit voor Esther. Het kan allemaal!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers