JIM is klaar voor de JIMMIES 2014

vrijdag 25 april 2014

Zaterdag vindt in de Eskimofabriek in Gent de uitreiking van de JIMMIES 2014 plaats. Die show wordt uiteraard ook uitgebreid op de jongerenzender in beeld gebracht.

Netsky geeft de aftrap met een pre-party en de Britse DJ Fresh zal de JIMMIES 2014 afsluiten met een exclusieve afterparty.


Ook The Sore Losers en The Subs hebben hun komst bevestigd naar de uitreiking van de JIM Awards en zijn alletwee vastbesloten om het podium van de Eskimofabriek te laten daveren.

Samen met Triggerfinger, Gabriel Rios, Clean Bandit, Netsky, Gers Pardoel, Flip Kowlier, Admiral Freebee, Coely, Marble Sounds en Kraantje Pappie is de line-up helemaal rond.

De JIMMIES 2014 worden op zaterdag 26 april uitgereikt in de Eskimofabriek in Gent. Wie er niet kan bij zijn, kan de JIMMIES 2014 vanaf 19.30 uur integraal live volgen bij JIM en op JIM.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers