'Pretty Little Liars: Summer School' is nieuw op Streamz

donderdag 9 mei 2024
Foto: © HBO Max 2024

Na de aangrijpende gebeurtenissen van 'Pretty Little Liars: Original Sin', worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood - zomerschool.

Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen. Bekijk hier alvast de trailer:



Bailee Madison (‘Good Witch’), Chandler Kinney (‘Lethal Weapon’), Zaria (‘Two Distant Strangers’), Malia Pyles (‘Batwoman’), Maia Reficco (‘Kally’s Mashup’), Mallory Bechtel (‘Hereditary’), Sharon Leal (‘Dream Girls’), Alex Aiono, Jordan Gonzalez (‘The L Word: Generation Q’) en Elias Kacavas ('Euphoria') hernemen hun rol voor het tweede seizoen.

De serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa ('Riverdale', 'Chilling Adventures of Sabrina') en Lindsay Calhoon Bring ('Chilling Adventures of Sabrina'). Marlene King, die de originele 'Pretty Little Liars'-serie ontwikkelde, is uitvoerend producent van dit nieuwe seizoen.

'Pretty Little Liars: Summer School' is het tweede seizoen van de 'Pretty Little Liars' spin-off. Het achtdelige nieuwe seizoen start op 10 mei met twee afleveringen op Streamz. Vervolgens is er tot en met 21 juni wekelijks een nieuwe aflevering te zien.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mr. Frank Visser doet Uitspraak' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Het Groningse dorpje Uithuizermeeden is het epicentrum van een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar buurman in de gaten houdt, maar wie verder inzoomt op het conflict ziet dat er onder het oppervlak heel wat méér rommelt. Kortom, hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor een einde maken aan dit gedonder.

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers