Veldrijders worden rappers voor slotshow Superprestige - VIDEO

donderdag 12 februari 2015

Sven Nys zal zichzelf zaterdag niet opvolgen als eindwinnaar van de Superprestige veldrijden. Kersvers werelkampioen Matthieu van der Poel, Kevin Pauwels of misschien zelfs Lars van der Haar strijden in Middelkerke voor de eindoverwinning.

Nadien zet Evy Gruyaert alle hoofdrolspelers live in de bloemetjes tijdens de Superpresige Slotshow en geven Nys en co een onverwachte invulling aan het woord 'rap'.


Middelkerke
Matthieu van der Poel ligt in pole position om de Hansgrohe Superprestige te winnen. Hij verkeert in bloedvorm en heeft in de stand twee punten voorsprong op Kevin Pauwels. Maar de stille crosser uit Kalmthout werd vorig jaar wel tweede in Middelkerke achter de toen ongenaakbare Tom Meeusen. Lars van der Haar kan als derde hond misschien wel verrassen wanneer de twee grootste kanshebbers elkaar in de vernieling rijden of een mindere dag hebben. De Nederlanders volgt in de stand immers op amper vijf puntjes van van der Poel en drie van Pauwels. Tijdens de Noordzeecross zorgt Phlippe Maertens voor deskunding commentaar, bijgestaan door Geert Wellens. Chris Mannaerts staat ondertussen met chronometer en microfoon in het veld.

'Superprestige Veldrijden in Middelkerke', zaterdag 14 februari vanaf 15.45 uur op VIER.

Jaaroverzicht
Vlak na de laatste manche in de Superprestige, brengt VIER Sport in het jaaroverzicht de pittigste duels, de spannendste momenten en de spectaculairste duikelpartijen in het Superprestige Jaaroverzicht.

'Supeprestige Jaaroverzicht', zaterdag 14 februari om 17.50 uur op VIER.

'Superprestige Slotshow'
De veldrijders ruilen vlak na de laatste Superprestigeveldrit van dit seizoen hun koersoutfit in voor een net kostuum, want Evy Gruyaert ontvangt hen live in het Casino van Middelkerke voor de Superprestige Slotshow. Uiteraard vallen de winnaars van deze editie in de prijzen en Evy gaat in een heuse Start to Rap ook op zoek wie van hen naast rap fietst, ook rap kan rappen.

'Superprestige Slotshow', zaterdag 14 februari vanaf 19.45 uur op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers