Webafleveringen van 'Familie' rond verhaallijn Emma en Guido

woensdag 7 oktober 2015

Fans van de VTM-soap 'Familie' weten al langer dat Emma, Guido's vriendin, zwanger is van hun eerste kindje. Rond die verhaallijn plant VTM nu een aantal exclusieve webafleveringen.

Na 'De Zaak Bart', rond Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen), dat deze zomer online bij VTM te volgen was via exclusive webisodes, bouwt de zender nu verder het online aanbod van 'Familie' uit.


Vanaf volgende week komt er dagelijks een aflevering online van 'Familie: Nieuw Leven'. Die korte, exclusieve online episodes van de soap gaan over Guido (Jelle Florizoone) en zijn vriendin Emma (Bab Buelens). Zij verwachten hun eerste kindje. En met de online afleveringen wil VTM die beleving voor de 'Familie'-fans nog intenser maken.

De afleveringen van 'Familie: Nieuw Leven' zullen te bekijken zijn via vtm.be en op de app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers