E! betreedt de wereld van spinning met 'Hollywood Cycle'

donderdag 16 juli 2015

E!'s nieuwe serie duikt in de levens van de hotste instructeurs in LA en hun stagiaires bij Premiere Fitness Destination, Cycle House

E! Entertainment duikt in de populaire, uiterst competitieve wereld van spinning met de première van haar nieuwste realityserie, 'Hollywood Cycle'. De sexy, keiharde serie duikt diep in de wereld van de beroemde studio in Los Angeles, Cycle House, en stelt kijkers voor aan hun topinstructeurs en toegewijde stagiairs, die de fietsers in het gareel krijgen. Kijkers zitten vooraan als ze een kijkje nemen in de donkere en ritmische studio en meer te weten komen over de drama’s en altijd gecompliceerde privélevens.

'Hollywood Cycle' onderzoekt de ‘ride-or-die’ mentaliteit van de geweldige instructeurs, Nichelle Hines, Aaron Hines en Nick Hounslow en de stagiaires die hun weg naar de top rijden om de beste in het vak te worden. Van botsende meningen met Cycle House eigenaars Lara en Adam Gillman over de beste manier om nieuwe klanten in het zadel te krijgen en de soms vage lijn tussen het privé- en zakelijk leven van de instructeurs; fans krijgen een exclusieve kijkje in de obsessieve, glamoureuze wereld van spinning in Los Angeles.

Maak kennis met de Hollywood Cycle familie:
Nichelle Hines –  De hoofdinstructrice bij Cycle House. Nichelle is intens, direct en krijgt altijd haar zin... ongeacht wat er voor nodig is.

Aaron Hines  –  Cycle House hoofd opleidingen/instructeurs. Aaron, Nichelle's broer, is de "grote man" en met zijn vrouwelijke clientèle komt hij overal mee weg als het gaat om het mengen van werk en privé.

Nick Hounslow – Cycle House instructeur. Nick is de lijm die dit trio bij elkaar houdt, hij zet zijn eigen gevoelens opzij om iedereen bij elkaar te houden.

Chad Tepper – Instructeur van de stagiairs.  Als clown van de klas en met zijn fanatieke houding komt hij altijd in problemen met Aaron en Nick.

Shannon Decker – Instructeur van de stagiairs.  Shannon brengt een gedrevenheid in Cycle House, die ze nog nooit eerder hebben gezien bij een stagiaire. Dit maakt haar snel een toonaangevende leerling en favoriet bij de instructeurs.

Sarafina Mundo – Instructeur van de stagiairs.  Sarah is gepassioneerd en uitgesproken en wil een naam voor zichzelf maken in LA.  

Adam en Lara Gillman  – Oprichters en eigenaars van Cycle House. Adam en Lara bevinden zich vaak op gespannen voet met hun rockster instructeurs wat leidt tot botsingen als ze beiden denken te weten wat het beste is voor het bedrijf en het merk.  

Hollywood Cycle gaat in première op vrijdag 17 juli, alleen op E!
 
Over Hollywood Cycle
Hollywood Cycle is geproduceerd door Tricon Films & Television met Andrea Gorfolova, Jeff Hevert, Ross Breitenbach, Andrew Perry, Abby Ex en Nick Kriess serving als uitvoerend producenten.

Over NBCUniversal International Networks
NBCUniversal International Networks is een van 's werelds grootste entertainment portefeuilles. Ze biedt kwalitatieve content en sterke merken aan meer dan 176 landen door heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Het portfolio omvat merken als Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network en Golf Channel. Deze unieke merken bieden kijkers overal ter wereld een breed scala aan entertainment. Universal Networks International beheert ook Movies 24. Verder heeft NBC Universal News Group een van de meest invloedrijke en gerespecteerde portfolio’s van TV en digitale nieuwszenders in de wereld, opererend onder CNBC en NBC News.

Universal Networks International is onderdeel van NBCUniversal, een van de grootste media- en entertainmentbedrijven op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van entertainment, nieuws en informatie voor een wereldwijd publiek. NBC Universal beheert en werkt met een waardevol portfolio van nieuws, entertainment televisienetwerken, een vooraanstaande filmstudio, belangrijke televisieproductie-ondernemingen, een toonaangevende groep televisiestations en wereldberoemde themaparken. NBCUniversal is eigendom van Comcast Corporation
Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie):
Voor meer informatie of telefonische interviewmogelijkheden kunt u contact opnemen met Media Tornado.
Marieke Wijnmaalen
E-mail: marieke@mediatornado.nl
Telefoon: 035-6257800


Persbericht E! Entertainment
http://uk.eonline.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers