'Keeping up with the Kardashians' stopt ermee

zaterdag 12 september 2020

Deze week maakte Kim Kardashian op Instagram, waar ze 188 miljoen volgers heeft, bekend dat de realitysoap rond haar en haar familie stopt.

'Keeping Up With The Kardashians' was 14 jaar lang te zien en de reeks had maar liefst 20 seizoenen. Dat was goed voor hondereden afleveringen. De serie had ook tal van spin-offs.


Toen de serie begon, was het gros van de familie nog grotendeels onbekend bij het grote publiek. Maar al snel groeiden de Kardashians uit tot wereldsterren. Waarom de serie stopt, wordt niet bekend gemaakt. Het laatste seizoen zal in 2021 worden uitgezonden op entertainmentzender E!.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers