Nance doet 'Dancing Queen' zonder Gerard Joling

zondag 23 december 2007

Het 'gouden SBS duo' Nance Coolen en Gerard Joling gaat (tijdelijk) uit elkaar. De nieuwe, eerder aangekondigde dansshow 'Dancing Queen' zal enkel door Nance gepresenteerd worden. Joling was wel gepolst, maar laat verstek gaan.

N


ance Coolen en Gerard Joling waren bijna twee jaar geleden de nieuwe verrassing rond het grote amusement dat SBS 6 wilde maken. Een gelegenheidsduo waar niemand op gerekend had, en dat verrassend warm de huiskamers binnenkwam. Het duo bond daarmee een grote schare kijkers aan SBS6. Gerard geeft aan: 'Ik ben wel gevraagd, maar heb het gewoon te druk.' Nance zal Gerard wel missen, zelf zegt ze daarover: 'Mensen hebben ons nu anderhalf jaar samen gezien. Maar ik heb al een hele solocarrière als presentatrice gehad. Dit is terug naar mijn basis.'

De klus is niet alleen aan Nance gegund omdat ze al meer groot amusement op SBS6 heeft gepresenteerd. Eigenlijk heeft ze alles met dansen. Nance: 'Op mijn vierde begon ik met klassiek ballet, daarna deed ik popballet. Mijn hele leven bestond uit dansen. Ik heb er álles mee.'

Of de scheiding tussen Gerard en Nance overigens permanent en tijdelijk is moet nog maar afgewacht worden. Joling heeft de kijkcijfers gevolgd en constateert het volgende: 'De rek is wel even uit Sterren dansen op het IJs, denk ik. Misschien moeten we maar een jaartje overslaan.' Wellicht zien we het gevierde duo weer terug bij 'Got Talent'.

In aansluiting daarop lijken de kaarten voor de presentatie van 'De Nieuwe Uri Geller' ook geschud. Aangezien Joling hier verstek laat gaan is de kans groot dat die show naar Tooske Ragas gaat. Beide shows gaan van start in het weekend van 25 januari. De tussentijd wordt opgevuld door het uitzenden van films.

Bron: Telegraaf.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers