Joop Braakhekke woedend na BNN-stunt

dinsdag 23 september 2008

Tv-kok Joop Braakhekke is niet te spreken over de nieuwe stunt die BNN uithaalde in zijn restaurant 'Le Garage'. BNN stuurde 4 spooketers naar zijn restaurant. Braakhekke deed meteen na afloop aangifte bij de politie.

Heel

waarschijnlijk kadert de stunt in een nieuwe reeks van 'Try Before You Die'. Vier gastronomisch aangelegde heren aten en dronken voor meer dan 400 euro en renden dan weg zonder te betalen. De serveerster bleef in tranen achter.

Na afloop werd kok Joop Braakhekke ingelicht dat het ging om een stunt voor jongerenzender BNN. Braakhekke is woedend. 'Het spooketen gebeurt dus op de kosten van de belastingbetaler. En de kinderen van Nederland worden met overheidsgeld opgevoed om dit leuk te vinden'.

BNN heeft de maaltijd intussen afgerekend, maar dat maakt geen verschil voor Braakhekke. Hij trekt zijn klacht niet in. 'Ik zie hier de humor niet van in', aldus Braakhekke.

Bron: De Telegraaf

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers