Nieuwe serie 'Windy City Rehab' op HGTV

donderdag 21 maart 2024
Foto: © HGTV 2024

Alison Victoria is dé expert in het flippen van huizen in Chicago. Omdat ze zelf ook in de windy city woont, weet ze als geen ander de waarde te zien in de huizen die ze koopt – samen met haar business partner en aannemer Donovan.

Toch kunnen ook zij nog wel verrast worden door onvoorziene kosten en tegenvallende renovaties, het risico dat nu eenmaal hoort bij een huizenflip. Zo heeft Alison in de eerste aflevering van 'Windy City Rehab' haar oog laten vallen op een historische woning die een flink update mag gebruiken. Maar als ze het dak eraf haalt om het huis groter te maken, storten niet alleen de zijwanden in, maar ook de historische voorgevel! Alison laat zich niet uit het veld slaan en hergebruikt de stenen om toch de oude stijl terug te brengen. Dat doet ze ook door oude deuren en ornamenten toe te voegen die passen bij de tijd van het huis. Het resultaat is een ruim en modern huis in het hartje van Chicago dat toch historie ademt. En waar ze dus zeker winst op zal maken.


'Windy City Rehab', vanaf vrijdag 22 maart om 14.00 uur op HGTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers