RTL Lounge sluit zomer af met 'RTL Lounge Beach Event'

dinsdag 17 juli 2012

RTL Lounge sluit de zomer op zonnige wijze af in Bloemendaal aan Zee met het 'RTL Lounge Beach Event'. Beachclub Vroeger is op zaterdag 8 september het decor voor een relaxte dag met fashion, food, drinks en optredens van o.a. Alain Clark, Sabrina Starke, DJ Roog, de RTL Lounge DJ en een verrassende surprise act.

Na een welkomstcocktail start Alain Clark 's middags met een intiem optreden waarna Sabrina Starke zal volgen. De zomeravond wordt op knallende wijze afgesloten door DJ Roog. Tussen de verschillende optredens door zullen de relaxte klanken van de RTL Lounge DJ te horen zijn en 's avonds is er een uitgebreide barbecue. Na afloop van het 'RTL Lounge Beach Event' staat er een goed gevulde goodiebag voor iedereen klaar.


Meer informatie over het ‘RTL Lounge Beach Event’ is te vinden op http://www.rtllounge.nl/beachevent. Kaarten voor het ‘RTL Lounge Beach Event’ kosten €25,- en zijn verkrijgbaar via http://www.rtltickets.nl.

RTL's succesvolle digitale zender RTL Lounge richt zich op vrouwen tussen de 25 en 34 jaar. Het themakanaal brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste en spannendste series en lifestyleprogramma’s uit binnen- en buitenland, zonder reclameonderbreking.

rtllounge

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers