Veronica presenteert grootste strandfeest van Nederland

donderdag 20 augustus 2009

Om de start van het nieuwe tv-seizoen te vieren presenteert Veronica op zaterdag 22 augustus de tweede editie van Veronica Televisie Presents Sunset Grooves, het grootste gratis strandfeest van Nederland. Verschillende bekende dj's als Roog, Lucien Foort en Sunnery James & Ryan Marciano zullen het indrukwekkende podium betreden en het publiek compleet uit zijn dak laten gaan.

D


e eerste editie van Veronica Televisie Presents Sunset Grooves trok vorig jaar ruim 20.000 feestende bezoekers en het evenement was daarmee een groot succes. Veronica Televisie Presents Sunset Grooves gaat los op zaterdag 22 augustus, van 18.00 uur tot 01.00 uur op het strand van Hoek van Holland.

Om de nieuwe televisieprogrammering te vieren mag een groots en goed strandfeest aan het einde van de zomer niet ontbreken. Daarom presenteert Veronica voor de tweede keer het grootste gratis strandfeest van Nederland. En dus maakt op zaterdag 22 augustus aan het einde van een zinderde zomerdag het geruis van de branding plaats voor groovy sounds en opzwepende zomerse beats. Alle Veronica-kijkers zijn welkom om met de voeten in het zand de zon onder te zien gaan op de klanken van verschillende topdj's.

Het decor van Veronica Televisie Presents Sunset Grooves is het strand van Hoek van Holland, een locatie die zich perfect leent voor het evenement. Dit bleek vorig jaar al toen meer dan 20.000 bezoekers het feest bezochten en compleet uit hun dak gingen op de muziek van de dj's. Door het grote succes van vorig jaar en de vele positieve reacties die Veronica heeft ontvangen was de tweede editie al snel een feit.

Veronica Televisie Presents Sunset Grooves is wederom een evenement waarbij Veronica haar kijkers opzoekt. Eerder deed de zender dit al met de Meimaand Filmmaand, toen kijkers als vip naar verschillende premièrefilms konden. Daarnaast is Veronica's Summer of Comedy momenteel in volle gang. Cabaretier Javier Guzman trekt hiervoor met collega's langs verschillende zomerse locaties waar het publiek gratis getrakteerd wordt op smeuïge en uiteraard zomerse grappen. Mocht je deze editie van Sunset Grooves moeten missen, kijk dan naar de compilatie van dit feest op zaterdag 29 augustus.

'Veronica Televisie Presents Sunset Grooves', zaterdag 22 augustus van 18.00 uur tot 01.00 uur op het strand van Hoek van Holland. Compilatie zaterdag 29 augustus om 01.00 uur op Veronica.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers