Vijf nieuwe koppels maken zich op voor 'Dance Dance Dance'

dinsdag 9 februari 2016

Actrice Robin Martens en 'GTST'-collega Buddy Vedder, presentator Kees Tol met goede vriendin én vrouw van Simon Keizer: Annemarie Keizer, musicalsterren - tevens moeder en dochter - Antje en Romy Monteiro, acteur Ferry Doedens met olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn en zanger Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany wagen zich in het tweede seizoen van het RTL 4-programma 'Dance Dance Dance' aan het uitdagende dansavontuur.

Vol passie en enthousiasme beginnen deze vijf koppels over slechts enkele weken aan de maandenlange loodzware trainingsperiode. Allemaal met maar één doel voor ogen: dit najaar de show stelen met indrukwekkende dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.


De presentatie van 'Dance Dance Dance' is ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

'Dance Dance Dance' wordt geproduceerd voor Talpa. Dit najaar te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers