Volledige cast NCRV-dramaserie 'In Therapie' bekend

dinsdag 15 september 2009

Met Frederik Brom in de rol van Michel is de volledige cast van de nieuwe NCRV-dramaserie 'In Therapie' bekend. Frederik speelde onder meer in 'Verborgen Gebreken' en 'Wilde Mossels' en hij presenteerde de tv-serie 'The Phone'. De dramaserie 'In Therapie' is volgend jaar zomer te zien op Nederland 2 bij de NCRV. De serie neemt de kijkers mee op een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie en volgt zes weken lang, vijf dagen per week, psychiater Paul (Jacob Derwig) in zijn praktijk. Elke aflevering zien we een sessie met een patiënt en elke patiënt komt op een vaste dag in de week.

De volledige cast van 'In Therapie' is als volgt:


Jacob Derwig – psychiater Paul. Is trots op zijn werk en vindt zichzelf een goede therapeut. Faalt tegenwoordig als vader en echtgenoot. Gebruikt oud-mentor Mira als klankbord voor zijn eigen problemen en vragen.

Kim van Kooten – Karen, echtgenoot van Paul. Hebben samen twee kinderen. Heeft zichzelf weggecijferd voor het gezin, maar ontwikkelt zich meer en meer tot een sterke onafhankelijke vrouw.

Halina Reijn – Lara, cliënt van Paul. Een aantrekkelijke, single dertiger die al ruim een jaar bij Paul in therapie is.

Gaite Jansen – Sophie. Een tiener die met zichzelf in de knoop zit.

Dragan Bakema – Aron, een luchtmachtpiloot die een militaire opdracht uitvoerde, waarbij burgerslachtoffers vielen.

Carice van Houten – Aya, carrièrevrouw uit een gegoede familie. Heeft met echtgenoot Michel een zoontje. Wordt door vruchtbaarheidsbehandelingen weer zwanger.

Frederik Brom – Michel, niet al te succesvol singer-songwriter. Getrouwd met Aya. Gaan gezamenlijk in therapie.

Elsie de Brauw – Mira, gepensioneerd psychiater en oud-mentor van Paul. Klankbord voor Paul.

'In Therapie' is een productie van NL Film & TV onder regie van Alain de Levita. NL Flm & TV produceerde eerder televisieseries als 'Keijzer & de Boer Advocaten', 'De Hoofdprijs' en 'Verborgen Gebreken' en speelfilms zoals de NCRV-coproductie 'De Storm'.

De opnamen van 'In Therapie' vinden plaats vanaf eind september in Amsterdam. 'In Therapie' is een bewerking van de succesvolle Amerikaanse HBO-serie 'In Treatment'. De serie is vanaf de zomer van 2010 te volgen op de Nederlandse Publieke Omroep.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers