Zapp presentatoren Jetske & Pepijn presenteren het 'Zapp Sinterklaasfeest'

zaterdag 1 oktober 2016

Kinderen moeten nog even geduld hebben voordat de stoomboot uit Spanje aankomt in Maassluis. Tot die tijd verheugt jong en oud zich niet alleen op de cadeautjes en het strooigoed, maar ook op het 'Zapp Sinterklaasfeest'.

Op zaterdag 26 november en zondag 27 november kunnen Sinterklaasliefhebbers de opnamen van het familiespektakel bijwonen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg van de 'BZT Show' (KRO-NCRV) het evenement. Tot nu toe komen onder meer B-Brave, Kinderen voor Kinderen en Kisses (de inzending voor het Junior Song Festival) de enige echte Sinterklaas toezingen.


De verjaardag van de Sint is natuurlijk niet compleet zonder een heleboel pieten uit het Sinterklaasjournaal en bekende Zappers als Ron Boszhard, Pascal Tan (Het Klokhuis) en verschillende Spangas-acteurs. Voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig, waaronder Bob de Bouwer en Wendy, Grote Smurf en Smurfin, Kikker en de Teletubbies.

Natuurlijk mag ook Nienke, het gezicht van Zappelin, niet ontbreken. KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het 'Zapp Sinterklaasfeest' uit op woensdag 30 november om 15.30 uur bij NPO Zapp op 3. De herhaling is vrijdag 2 december (16.45 uur), zondag 4 december (13.00 uur) en maandag 5 december (16.35 uur) te zien.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers