Lenny Kravitz inviteert Q-luisteraar backstage in Berlijn

maandag 27 oktober 2014

Nu vrijdag presenteert Q-dj Wim Oosterlinck samen met Evi Hanssen de 'Rock 100'. Luisteraars kunnen nog een paar dagen beslissen over de honderd beste rocksongs aller tijden.

De hele maand oktober werd op Q-music omgedoopt tot Rocktober. Elke dag was er een extra portie rockmuziek in 'De Wim O Show' en op 17 oktober trad de Nederlandse band Kensington op in de Qube.


Tijdens de 'Rock 100' kunnen Q-luisteraars vrijdag een beestachtige motor winnen (Suzuki GSR750) mét bijpassende gepersonaliseerde modderfokker-helm. Eén luisteraar krijgt live tijdens de uitzending een tattoo op zijn lichaam.

Backstage bij Lenny
Maar er is nóg een nieuwtje, want Wim Oosterlinck heeft een bijzondere meet & greet geregeld. Eén Q-luisteraar wint een ontmoeting met Lenny Kravitz na z'n concert op 5 november en overnacht tweemaal in het hipste hotel van Berlijn. Hoe je die kunt winnen, wordt vrijdag bekendgemaakt tijdens de 'Rock 100'.

'De Rock 100' met Wim Oosterlinck en Evi Hanssen, vrijdag 31 oktober van 9.00 uur... tot het gedaan is, op Q-music.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers