Nieuw AVROTROS-programma 'Bouwer Power' met Soy Kroon

vrijdag 13 oktober 2023
Foto: AVROTROS - © Joy Hansson 2023

Voor één dag bouwvakker zijn? Voor een aantal kinderen wordt deze droom werkelijkheid in het nieuwe AVROTROS-programma 'Bouwer Power'. Kinderen tussen de vier en zeven jaar, met een grote liefde voor de bouw, krijgen de kans om samen met presentator Soy Kroon een probleem op te lossen op een bouwplaats ergens in Nederland.

Zo helpt Soy samen met zijn jonge klusgenoot onder andere bij een noodoproep van Schiphol. Zij kunnen de hulp goed gebruiken, want de lampen op een landingsbaan blijken uitgevallen te zijn. Ook gaat het team naar een pretpark om een probleem bij de bouw van een nieuwe attractie op te lossen.


Soy rijdt in de 'Bouwer Power' klusbus het hele land door. Iedere bouwplaats die hulp nodig heeft, kan het 'Bouwer Power' team inschakelen. De torenkraanmachinist helpen omdat hij hoogtevrees heeft? Op zoek naar een verstopping in het riool? Of stenen zoeken voor de stratenmakers? Niks is te ingewikkeld voor Soy en de held van de dag! De enthousiaste kinderen zien de enorme graafmachines, hijskranen en bulldozers eindelijk een keer van dichtbij en kunnen niet wachten om de handen uit de mouwen te steken.

[video]

'Bouwer Power', vanaf zaterdag 28 oktober om 7.40 uur bij AVROTROS op NPO Zappelin.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers